GARDIROP MAGAZİN

Nocturne’den güçlü ve sofistike tasarımlar

Nocturne

Noc­turne’­den güçlü ve sofistike tasarım­lar. Özgün çizgisiyle pek çok fark­lı stilde­ki kadı­na hitap ediy­or. Noc­turne, Sevgilil­er Günü’nde de güçlü ve sofistike tasarım­ları ile dikkat çek­m­eye devam ediy­or.

Noc­turne, Sevgilil­er Günü seçk­isinde yer alan ışıltılı ve iddi­alı tasarım­ları ile özel gün­lerinizde güçlü bir siluet yarat­manızı sağlıy­or.

Bele sım­sıkı otu­ran elbise kalı­pları ve şifon volan­lar­la buluşan ışıltılar, bu özel akşam­da Noc­turne kadını­na eşlik ediy­or. Tasarım­larıy­la her stilden kadı­na hitap eden Nocturne’ün, altın ışıltısın­dan ilham alan mini ve uzun kok­teyl elbiseleriyle dikkat çekiy­or. Sizi özel gün­lerinize hazır­larken, gümüşün par­lak ton­larının kul­lanıldığı elbisel­er ve tulum­lar Sevgilil­er Günü’nde de ener­jik ve fem­i­nen bir stil yaratıy­or.

Siyahın asaletinden vazgeçmeyen kadın­lar için siyah takım elbisel­er ve şık tulum­lar, vazgeçilmez klasik­ler olarak karşımıza çıkıy­or. Bej ve derinin dan­tel ile bir­lik­teliğin­den doğan roman­tik tasarım­larsa, zarafete övgü niteliğinde.

Birçok fark­lı temaya sahip olan Noc­turne İlkb­ah­ar Yaz 2020 Kolek­siy­onu, güçlü ve sofistike tasarım­larıy­la özel gün­lerde de asil ve fem­i­nen ruhunu yan­sıt­maya devam ediy­or.

Exit mobile version