GARDIROP MAGAZİN

Nihan Peker’den ‘Bridal’ koleksiyonu

Nihan Peker tasar­ladığı ilk gelin­lik kolek­siy­onunu Pera Palace’ da gerçek­leştir­ilen defile ile moda sev­er­lerin beğeni­sine sun­du.

Markasını kur­duğu ilk gün­den beri sade, şık ve zarif tasarım­larıy­la tüm moda sev­er­lerin beğenisi­ni toplayan Nihan Peker, son zaman­lar­da tasar­ladığı gelin­lik­lerin büyük beğeni topla­masıy­la ‘Nihan Peker Gelin­lik­leri’ algısını yarat­tı.

Tasarım­ların­da da ben­imsediği sadeliğin dışı­na çık­madan, naif, şiirsel yak­laşımı olan; her zaman hay­ali­ni kur­duğu gelin­lik kolek­siy­onunu yarat­tı.

Defil­eye Bur­cu Esmer­soy, Zeynep Tok­er, Petek Ertüre, Zülal Zor­lu, Özge Sander, Bur­cu Şendir ile moda, sanat, iş ve cemiyet hay­atının önde gelen isim­leri katıldı.

Tasarım­cı Nihan Peker tasar­ladığı gelin­lik kolek­siy­onu için “Uzun zamandır hep aynı gelin­lik­leri görmek­ten sıkılmıştım, herkes bir­birine ben­ziy­or­du. Ola­bildiğince sade, fark­lı ve yeni bir anlam ifade eden güçlü gelin­lik­ler hay­al ettim ve tasar­ladım. İlh­am kay­nağım ise bazen dup­du­ru bir su tane­si, bazen 60’lı yıl­lar­dan nos­taljik bir kare ve duru kadın­lar oldu.” İfadelerini kul­landı.

Nihan Peker’in ilk gelin­lik kolek­siy­onu defile­den son­ra “Nihan Peker Bridal” showroomu’nda sergilenecek.

Exit mobile version