GARDIROP MAGAZİN

New Balance ile adım adım İstanbul Bienali

New Bal­ance, 15. İst­anb­ul Bien­ali çerçevesinde gerçek­leştire­ceği özel gezi orga­ni­za­sy­onu ile sanat sev­er­ler­le buluşuy­or.

Sun­duğu ikonik mod­eller­le gün­lük giy­imde kon­foru ve şık­lığı ter­cih eden­lerin markası New Bal­ance, kültür, sanat ve yaşam plat­for­mu HUB&Artkolik işbir­liğiyle bu yıl 15. İst­anb­ul Bien­ali kap­samın­da “NB ile Adım Adım İst­anb­ul Bien­ali” gezi­leri­ni düzen­liy­or.

New Bal­ance ile Bien­ali geziy­o­rum
Küratör­lüğünü düny­a­ca ünlü Elm­green ve Dragset sanatçılarının yap­tığı ve bu sene­ki teması “iyi bir komşu” olan bien­alde, 32 ülke­den 55 sanatçının ev, mahalle ve aidiyet kavram­larını tartış­maya açan işleri sergileniy­or. 15. İst­anb­ul Bienali’ne özel oluş­tu­ru­la­cak “NB ile Adım Adım İst­anb­ul Bien­ali” gezisi Pera Cafe’de İst­anb­ul Bien­al­i’nin tar­i­hi ve kavram­sal çerçeveleri hakkın­da konuşu­la­cak kahve ikramı ardın­dan Pera Müzesi’nden başlay­a­cak. Bir son­ra­ki durak Asmalımesc­it’te­ki Yoğun­luk Sanatçı Atö­lye­si ola­cak. Gala­ta Rum İlköğret­im Oku­lu ve İst­anb­ul Mod­ern ziyaret­leri son­rasın­da bien­al gezisi ARK Kültür’de son­lanacak.

Gala­ta Rum Oku­lu

Gala­ta Rum Oku­lu

Pera Müze­si

Ark Kültür

Pera Müze­si

Akademisyen Ayşegül Sön­mez rehber­liğinde, 25 kişi­lik gru­plar halinde toplam­da 4 gezinin düzen­leneceği “NB ile Adım Adım İst­anb­ul Bien­ali” gezi­lerinin ilki 30 Eylül Cumarte­si günü gerçek­leştir­ile­cek. Ardın­dan sırasıy­la 3 Ekim Salı ve 10 Ekim Salı gün­leri 3. ve 4. gezil­er düzen­lenecek. Bien­al kap­samın­da gerçek­leştir­ile­cek son gezi 15 Ekim Pazar günü, uzman eğit­men­ler göze­ti­minde 7 — 11 yaş grubun­dan çocuk­lara özel ola­cak.

 

Exit mobile version