GARDIROP MAGAZİN

Neutrogena Cellular Boost ile hissettiğin kadar genç görün

Bil­im ile deney­i­mi her yaş­ta­ki ve özel­lik­te­ki cilt için çözüm­ler üret­mek üzere bir­leştiren, dünyanın önde gelen cilt bakım markası Neu­tro­ge­na; yaşlan­ma karşıtı yeni serisi Cel­lu­lar Boost ile pazara iddi­alı bir gir­iş yap­tı.

Neutrogena’nın der­ma­tologlar­la bir­lik­te geliştirdiği Cel­lu­lar Boost serisi, en belir­gin üç yaşlan­ma belir­tisi olan, kırışık­lık, ton eşit­si­zliği ve esnek­lik kay­bı­na sadece dört haf­ta­da gözle görülür şek­ilde etki ediy­or.

Cel­lu­lar Boost serisi, ciltte genetik fak­tör­ler ve dış etken­ler­den kay­naklı yavaşlayan doğal yenilen­me süreci­ni, yani “hücre­sel yıkımın” belir­ti­leri­ni azaltıy­or. İçeri­ğind­eki Retinol, Hex­i­nol, C Vit­a­mi­ni ve Hiyalüronik Asit ile cilt yüzeyinin yenilen­mesi­ni harekete geçirip, cildin doğal kola­jen ve elastin üre­ti­mi­ni tetik­lerken; cilt tonun­da­ki eşit­si­zliği düzelt­m­eye ve kırışık­lık­ları gözle görülür biçimde azalt­maya yardım­cı oluy­or.

Yaşlan­ma karşıtı bakımın en çok kab­ul gören içerik­lerinden Retinol, cilt yüzeyin­de­ki yenilen­meyi destekley­erek cildin doğal kola­jen ve elastin üre­ti­mi­ni harekete geçiriy­or. Cel­lu­lar Boost içer­iğinde bulu­nan ve 7 yıl­lık araştır­malar sonu­cun­da geliştir­ilen Hex­i­nol ise kırışık­lık­lar ve ince çizgiler gibi en temel yaşlan­ma belir­ti­lerinin etk­i­leri­ni azalt­maya yardım­cı oluy­or. Seride­ki bir diğer içerik olan C Vit­a­mi­ni cilt tonunun eşit­si­zliği­ni düzelt­mek­te ve koyu lekeleri azalt­mak­ta etk­ili olurken, Hiyalüronik Asit ise cildin daha dol­gun bir görünüme kavuş­masını ve kırışık­lık görünümünün azal­masını sağlıy­or.

Neu­tro­ge­na® Cel­lu­lar Boost serisi;

ürün­lerinden oluşuy­or. İdeal olarak tüm serinin bir­lik­te kul­lanımı ile hücre­sel yıkımın belir­ti­ler­ine karşı üstün savaş veren Neu­tro­ge­na® Cel­lu­lar Boost, gözle görülür etk­isi ve yıl­lara mey­dan okuyan bil­im­sel içerik­leri ile pazar­da, etk­isi klinik olar­ka kanıt­lan­mış ürün­leri ile yaşlan­ma karşıtı ürün­lerin en iddi­alısı olarak yeri­ni ala­cak.

“His­set­tiğin kadar genç görün” teması ile tüketi­ci­ler­ine sesle­nen Neu­tro­ge­na® Cel­lu­lar Boost Serisinin reklam yüzü, hem Türkiye hem de Orta­doğu pazarın­da ünlü oyun­cu Mine Tugay oldu.

Neu­tro­ge­na® Cel­lu­lar Boost Yaşlan­ma Karşıtı Gündüz Kre­mi SPF 20

Yeni Neu­tro­ge­na® Cel­lu­lar Boost Yaşlan­ma Karşıtı Gündüz Kre­mi, Hex­i­nol ve C Vit­a­mi­ni içeren for­mülüyle hücre­sel yıkım­dan kay­naklanan gözle görülür yaşlan­ma belir­ti­ler­ine karşı savaşır, cilt yüzeyinin yenilen­mesi­ni harekete geçirir. İçeri­ğind­eki SPF 20 güneş koru­ma fak­törü ile cil­di güneş hasarı­na karşı korur. Gözle görülür yaşlan­ma belir­ti­leri­ni sadece 4 haf­ta­da hafi­flet­tiği klinik olarak kanıt­lan­mıştır. İçeri­ğind­eki;

En iyi sonuç için tem­i­zlen­miş yüz ve boyun böl­ge­sine günde iki kez uygu­lan­ması tavsiye edilen krem, makyaj bazı olarak da uygun­dur.

Dört haf­talık klinik çalış­ma sonun­da sonuçlar:

Neu­tro­ge­na® Cel­lu­lar Boost Yaşlan­ma Karşıtı Gece Kre­mi

Yeni Neu­tro­ge­na® Cel­lu­lar Boost Yaşlan­ma Karşıtı Gece Kre­mi, Hex­i­nol ve C Vit­a­mi­ni içeren for­mülüyle hücre­sel yıkım­dan kay­naklanan gözle görülür yaşlan­ma belir­ti­ler­ine karşı savaşır, cilt yüzeyinin yenilen­mesi­ni harekete geçirir. Cil­di gece boyu yenileyen ve yoğun bir şek­ilde besleyen, kırışık­lık­ları doldu­ran, bu ben­z­er­siz for­mülün gözle görülür yaşlan­ma belir­ti­leri­ni sadece 4 haf­ta­da hafi­flet­tiği klinik olarak kanıt­lan­mıştır. İçeri­ğind­eki;

Her gece yüz bakımı ruti­ninin son adımı olarak tem­i­zlen­miş yüz ve boyun böl­g­eye uygu­lanan kremin, en iyi sonu­cu elde etmek için; Cel­lu­lar Boost Yaşlan­ma Karşıtı Gündüz Kre­mi SPF 20 ile bir­lik­te kul­lanıl­ması öner­ilir.

Dört haf­talık klinik çalış­ma sonun­da sonuçlar:

Neu­tro­ge­na® Cel­lu­lar Boost Gençleştiri­ci Göz Kre­mi

Yeni Neu­tro­ge­na® Cel­lu­lar Boost Gençleştiri­ci Göz Kre­mi, göz­lerin daha genç ve pürüzsüz görün­mesi­ni sağlar. Klinik olarak kanıt­lan­mış for­mülü, içer­iğin­de­ki yaşlan­ma karşıtı eşsiz Retinol ve Hiyalüronik Asit ile gün boyu göz çevresi­ni yenil­er ve nem­lendirir. Böylece hücre­sel yıkım nedeniyle oluşan ince çizgi­leri, kaz ayağı görünümünü ve kırışık­lık­ları düzeltir. İçeri­ğind­eki;

En iyi sonu­cu elde etmek için gün­lük olarak, sabah veya akşam kul­lanıl­malıdır.

Klinik araştır­maya göre kul­lanım­dan bir saat son­rası sonuç:

Klinik araştır­maya göre 3 haf­talık kul­lanım sonun­da sonuçlar:

Neu­tro­ge­na® Cel­lu­lar Boost Kırışık­lık Karşıtı Kon­santre Bakım Seru­mu

Yeni Neu­tro­ge­na® Cel­lu­lar Boost Kırışık­lık Karşıtı Kon­santre Bakım Seru­mu, zen­gin ve yoğun for­mülü ile ince çizgi­leri ve hücre­sel yıkım nedeniyle oluşan derin kırışık­lık­ları dahi düzeltir. Klinik olarak kanıt­lan­mış for­mülü, yaşlan­ma karşıtı etk­isiyle en çok bili­nen içerik­ler­den ikisi: Retinol ve Hiyalüronik Asit barındırır. İçeri­ğind­eki;

En iyi sonu­cu elde etmek için günde bir kez, sabah veya akşam, tem­i­zlen­miş yüz ve boyun böl­ge­sine uygu­lan­malıdır.

Dört haf­talık klinik çalış­ma sonun­da sonuçlar:

Exit mobile version