GARDIROP MAGAZİN

Jacquemus: Natürel Trend Öncüsü

Son yıl­ların trend öncüsü Jacque­mus deko­rasy­on ile de yakın iliş­ki kur­mayı seviy­or ve over­size kalı­pları doğanın içinde bize son­suz rahatlık sunuy­or. Bohem tarzı ve natürel yak­laşım­ları sev­en­ler, #jacquemusss21 kolek­siy­onuna mut­la­ka göz atmalı!

İzleyenl­erin ruhunu sürük­leyip kır­lara bayır­lara götüren Jacque­mus 2021 İlkb­ah­ar /Yaz defile­si yürek­leri hoplat­tı demeye­ceğim, yürek­lere dokun­du… Lavan­ta­lar arasın­da gerçek­leşen bir önce­ki defilesinde pem­be suit elbisel­er­le  gün ışığının kavruk­luğunu bir­leştiren Jacque­mus, son defilesinde de yine bir görsel şölen yaşat­tı. Buğ­day başak­ları arasın­da gerçek­leşen defile bizlere çok şey anlat­tı. Ren­kler ve doku­lar­da doğal­lık ön plan­day­dı.

Mod­el seçi­minde ise kilo­lu ve naturel güzel­liğiyle dikkat çeken aday­lar başrold­ey­di. Sanırım artık yeni dünya­da kalı­plar kırılıy­or, ve yeri­ni sınırsı­zlık, özgür­lük, cin­siyet eşitliği, bedene saygıya bırakıy­or. Güzel­liğin sadece silikon göğüsler ve inceldiği yer­den kopacak gibi duran bir bel oyun­tusu ile ilgisi olmadığını Jacque­mus çok başarılı sek­ilde vur­gu­luy­or. Hem kul­landığı mod­el­leri, hem de kalı­plarıy­la. Markanın çoğun­luk­la over­size kalı­plar kul­lan­ması, dekolteli mod­el­lerinde cesur olması da ayrı­ca dikkat çeki­ci.

Trendlere öncülük etmek yeni bir mar­ka için kolay olmasa gerek, fakat Jacque­mus bunu başaran kre­atif markalar­dan. Moda dünyasının bu yeni çocuğu­nun çok başarılı olduğunu ve gele­cek senelere yön vere­ceği­ni düşünüy­o­rum. Sıra dışı kolek­siy­on­ları ve defilelerinin yeni­leri­ni heye­can­la bek­liy­or ve trend öncüsü bu markayı gönülden takip ediy­oruz!

Exit mobile version