GARDIROP MAGAZİN

Natalie Kolyozyan’dan iç dünyasına dönüş yapan kadınlar

Natal­ie Koly­ozyan 2018–19 Son­ba­har-Kış sezo­nun­da rahatlığı ön plan­da tutarken, stilin­den de ödün ver­meyen kadın­ları anlatıy­or.

Natal­ie Koly­ozyan, 2018–19 Son­ba­har-Kış “Intro­vert­ed” kolek­siy­onun­da; kışın karan­lığın­da duygu­larını içinde yaşayan ve iç dünyası­na dönüş yapan kadın­lar­dan ilham alıy­or.

Yeni sezon ürün­leriyle bir­birinden şık, fem­i­nen ve genç mod­el­leri günümüz stil sahibi kadın­larının beğeni­sine sunan Natal­ie Koly­ozyan, ilham kay­nağını kadın­ların iç dünyasın­dan alıy­or.

Natal­ie Koly­ozyan AW’18–19 / Intro­vert­ed adını taşıyan kolek­siyon­da; ekru, gri, siyah, bor­do, pudra ve mavi ren­k­ler­ine yer veriy­or. Tasarım­cı kolek­siy­onu oluş­tu­rurken, kışın insan­ların evler­ine kapan­masın­dan ve daha içe dönük olmasın­dan etk­ilendiği­ni belir­tiy­or. Bunu bir iç dünyaya dönüş olarak nite­lendiriy­or.

Yaz aylarının aksine insan­ların kışın sokak­lar­dan evlere ve binalara dönüş­leri­ni vur­gu­luy­or. Kolek­siyon­da triko parçalar, deri ve suni kürkler ile kolek­siy­on bütün­lüğünü oluş­tu­ruy­or.

Özel­lik­le triko ve deri parçaların üzer­ine özel bir nakış sis­te­mi uygu­landığını ve bazı parçalar­da met­al aksesuar, bazıların­da ise payetler kul­lanıldığını belirten Natal­ie Koly­ozyan; nakışlar elde hazır­landığı için aslın­da her ürün bir­birine ben­z­er ama fark­lı olduğunu; bu tasarım­lar­da da aslın­da her kadının özel olduğunu vur­gu­la­mak iste­diği­ni belir­tiy­or. Her tasarım kadın­ların fark­lı iç dünyasını simgeliy­or.

Exit mobile version