GARDIROP MAGAZİN

Mutfağınızın Yeni Uzmanı Thermomix

Mut­fağınızın yeni uzmanı Ther­momix’ten bebek beslen­me­sine ilişkin yepyeni bir kitap! Kul­lanıcılarının ihtiyaçları doğrul­tusun­da geliştir­ilen ve gelenek­sel yemek kültürünü diji­tal yaşam­la bir­leştiriy­or. Mut­fak­ların akıl­lı diji­tal uzmanı Ther­momix, bu sefer de ebeveyn­lere rehber­lik ede­cek “Bebek­ler İçin Sağlık­lı Beslen­me” kitabını geliştir­di.

Mut­fağın uzmanı Ther­momix, Çocuk Hastalık­ları Uzmanı Dok­tor Başak Nam­dar Çelikkan ve Uzman Diyetisyen Çağatay Demir’in katkılarıy­la hazır­ladığı yeni kitabın­da bebek­lerin beslen­me­sine dair tüm bil­gi­leri tek bir kay­nak­ta topladı. Kitabın lans­manı 11 Mart’ta Ece Vahapoğlu’nun mod­er­atör­lüğünde, basın ve blog­ger­ların katılımıy­la Kanyon’da Vor­w­erk Satış Noktası’nda düzen­le­nen etkin­lik­te gerçek­leştir­il­di.

Ther­momix, bu sefer de ebeveyn­lere rehber­lik ediy­or.

Kitap­ta, ther­momix’le yapıla­bile­cek 80 tarif yer alıy­or.

Ther­momix yeni kitabıy­la annelerin ve anne aday­larının vazgeçilmezi.

“80 yaratıcı tarif tek bir kitapta”

Ebeveyn­ler için çok önem­li bir kay­nak haline gele­cek kitap­ta, sağlık­lı ve besin değer­leri­ni ölçerek bebeğinizin tüm ihtiy­acını karşılaya­bile­ceğiniz 80 tarif yer alıy­or. Ek olarak, bebeğinizin doğru beslen­me alışkan­lık­ları geliştirme­si için nasıl bir yol izleye­bile­ceğinize dikkat çekiy­or. Aynı zaman­da ay ay han­gi besin­lerin bebeğinizin beslen­me­sine eklen­mesi gerek­tiği gibi birçok fark­lı fay­dalı bil­gi bulunuy­or.

4–6 aydan itibaren tamam­layıcı beslen­menin başlangıcı, 6–11 ay için tamam­layıcı beslen­me çeşitlendiriliy­or. Büyük çocuğun beslen­me­sine gir­iş gibi bölüm­ler­den oluşan “Bebek­ler İçin Sağlık­lı Beslen­me” kitabı, annelere “Bebeğin psiko­mo­tor gelişi­mi diyet­leri­ni nasıl etk­il­er?”, “Bebeğin çeşitli gıdaları kab­ul etmesi­ni nasıl sağlarız?” gibi soru­ların cevap­ları­na ışık tutuy­or.

12 mut­fak ale­tinin yap­tığı işi ve fonksiy­on­larını tek bir cihaz­da bir­leştiren, günün her öğününde ve her beslen­me tip­ine göre ail­eniz için kolay, hızlı, sağlık­lı ve doyu­ru­cu yemek­ler hazır­la­manıza yardım­cınız oluy­or. Dünyanın en akıl­lı mut­fak robo­tu Ther­momix yeni kitabıy­la annelerin ve anne aday­larının da vazgeçilmezi olmaya aday.

Exit mobile version