GARDIROP MAGAZİN

Modada Haziran Rüzgarları

Bu ay Gardırop Mag­a­z­in’in büyülü dünyasın­da siz­leri bir kez daha ağır­la­mak­tan büyük bir mut­lu­luk duyuy­o­rum. Her ay olduğu gibi, sizlere ilham veren, sınır­ları zor­layan ve modayı yeni bir boyu­ta taşıyan içerik­ler­le dolu bir sayı hazır­ladık. Gardırobunuzu yenile­mek, stilin­izi tazele­mek ve ken­di­nizi yaza hazır­la­mak için gerek­li ipuçları ve tasarım­cıların yeni kolek­siy­on­larının bir araya geldiği kap­sam­lı bir moda rehberi karşınız­da.

Özge Tör­er, bohem ve doğal bir yazın esin­tisiyle, Gardırop Magazin’in kapak yıldızı olarak ilk kez karşınız­da! “Bala Hatun’un savaşçı gücü, güzel kalbi ve asaleti; en bütün­leştiğim ve sevdiğim yön­leri. Beni daha sakin ve sabır­lı yapan tarafı da hay­atı­ma kat­tığı özel­lik­leri.” diyen güzel ve başarılı oyun­cu Tör­er ile gerçek­leştirdiğimiz kapak çeki­minin unutul­maz kareleri dergimizde.

Şim­di, tüm senenin yorgun­luğunu üzer­im­iz­den atmak için heye­can­la bek­lediğimiz kaçış plan­larını yap­ma zamanı gel­di mi? Tatil bavu­lunu hazır­la­madan önce, sti­line yeni bir soluk getirmek isteyen­ler için, sezo­nun sıcak detay­ları­na göz atalım.

Babalar Günü yak­laşıy­or ve bu özel günü babalarımızı tebessüm ettire­cek, unutul­maz hediyel­er­le kut­la­mak için hari­ka bir fır­sat sunuy­or. Onları büyüle­mek ve sevgimizi göster­mek için ne yapa­bil­i­riz diye düşünüy­or musunuz? Babalar Günü için unutul­may­a­cak bir hediye arıy­or­sanız, özen­le seçtiğimiz ürün­ler­den oluşan dosyamıza göz atmanızı öner­ir­im.

Yeni sezon­da güzel­liğin sınır­larını zor­la­maya hazır mısınız? İşte güzel­lik dünyasının en yeni trend­leriyle ilgili tüy­olar! Göz alıcı ren­kli eye­lin­er­lar, dudak­lar­da met­a­lik par­lak­lık, cilt bakımın­da doğal ve organik ürün­lere yönelme, kaşlar­da kalın ve doğal görünüm, yanaklar­da hafif allık kul­lanımı ve daha fazlası yeni sayımız­da…

Gele­cek sayı­da görüşmek dileğiyle… Sağlık­la ve sevgiyle kalın!

Exit mobile version