GARDIROP MAGAZİN

Moda Yapay Zeka ile Yeniden Şekilleniyor!

Boyn­er ve E 4.0 Design Stu­dio, Yapay Zeka Destek­li Kolek­siy­on­la Moda Dünyasın­da Yeni­likçi Adım­lar Atıy­or!

Boyn­er ve Türkiye’nin öncü yapay zeka destek­li tek­stil tasarım danış­man­lık hizmeti sağlayıcısı E 4.0 Design Stu­dio, moda dünyasın­da yepyeni bir döne­mi başlatıy­or. İş bir­lik­leri sonu­cun­da ortaya çıkan E 4.0 Design Stu­dio X Fab­ri­ka kolek­siy­onu, sek­törde ezber­leri bozan bir yak­laşım­la tasar­landı.

E 4.0 Design Stu­dio’­nun “DU” adını verdiği yapay zeka, Boyn­er’in özel markası Fab­ri­ka için sosyal medyada­ki moda akım­larını, ren­k­leri ve desen­leri anal­iz ederek kap­sül kolek­siy­onunun temeli­ni oluş­tur­du. Kadın ve erkek olmak üzere toplam­da 32 parçadan oluşan kolek­siy­on, yeni­likçi kumaşlar ve işlevsel tasarım­lar­la dikkat çekiy­or.

Kolek­siyon­da, akıl­lı kumaş teknolo­ji­leri kul­lanılarak su iti­ci özel­lik­li mont­lar, kırış­mayan parçalar ve organik pamuk­lu tişörtler gibi işlevsel parçalar yer alıy­or. Sezo­nun trend­leri­ni yan­sı­tan mak­si kaban­lar, şık ceketler ve çağ­daş pan­tolon­lar da kolek­siy­onun vazgeçilme­z­leri arasın­da bulunuy­or.

Boyn­er ve E 4.0 Design Stu­dio’­nun bu iş bir­liği, moda dünyasın­da teknolo­jiyle estetiği bir araya getir­erek gele­ceğin moda trend­ler­ine yön veriy­or. Yapay zeka destek­li kolek­siy­on­lar­la, sek­törde ino­vasy­on ve sürdürülebilir­lik alan­ların­da yeni ufuk­lar açılıy­or.

Exit mobile version