GARDIROP MAGAZİN

Moda Tutkuları Yeni Keşfe Davetli

Bir yan­dan doğay­la uyum içinde kalmak, diğer yan­dan ken­di sınır­larımızı keşfet­mek, bil­in­meyene yelken açmak istiy­oruz. Yol­cu­luk­ların sonu yok; her yeni keşif, bizi bir son­rakine taşıy­or. Ve pusu­lamızın yeni­lik olduğu bu yol­cu­luk­ta, Bey­men Club soruy­or; Şim­di ner­eye?

Bizler şehrin tem­po­suna ayak uydu­rurken; kon­ser­lere, sergilere, fes­ti­vallere akarken, Bey­men Club, kendimizi stil­im­i­zle ifade ede­bil­menin özgün for­mül­leri­ni bir araya getiriy­or. Yeni sezon­da Şim­di ner­eye? sorusuy­la çık­tığı keşif yol­cu­luğun­da Bey­men Club’a, iki ünlü yol arkadaşı eşlik ediy­or: Büşra Develi ve Birkan Sokul­lu.

Fark yaratan tar­zları ve yenil­iğe açık tavır­larıy­la ilham veren Büşra Develi ve Birkan Sokul­lu, Bey­men Club’ın birey­sel ifad­eye alan açan çok yön­lü son­ba­har kolek­siy­onunuy­la, düny­a­ca ünlü fotoğraf duo­su Hunter & Gatti’nin objek­ti­fi karşısın­da fark­lı karak­ter­lere bürünüy­or­lar.

Genç ve dinamik, cesur ve esnek, mod­ern ve klas Bey­men Club tasarım­larıy­la, hem şehir hay­atının karar­lı ruhunu yan­sıt­maya, hem de doğanın yalın çağrısı­na kulak ver­m­eye hazır­lar. Çünkü “mer­ak” ve “hareket” içimizde­ki iki değişmez unsur. Bu ikili oldukça yeni hikayelerin sonu gelmez. Yol uzun, keşfet­mek güzel.

Exit mobile version