GARDIROP MAGAZİN

Moda Haftası’nı Natalie Kolyozyan açıyor

Moda Tasarım­cısı Natal­ie Koly­ozyan, Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istanbul’un açılış defile­siyle akşam par­ti­leri ve erte­si sabah din­lenceleri­ni har­man­layan kolek­siy­onunu moda­sev­er­ler­le pay­laşıy­or. 

“Akşam eğlenceleri mi? Sabah ruti­n­leri mi?”

Bu iki soru­dan yola çıkarak hazır­lanan ‘Sat­ur­day Night or Sun­day Morn­ing?’ kolek­siy­onu, gece eğlencelerinin ışıltılarını, sabah saat­lerinin huzu­runu bir ara­da sunuy­or.

Kolek­siyon­da, ışıltılı işlemeleri, çizgili poplin kumaşlar üzerinde yorum­layan tasarım­cı, gün boyun­ca rahatlığın­dan ödün ver­meyen, maskülen kadın­lara  hitap ediy­or.

Akşam par­ti­leri­ni ışıltılı disko top­unu anım­sa­tan payetler­le, erte­si sabah ruti­n­leri­ni ise pija­ma çizgi­leri ve ekosel­er­le yaşatan tasarım­cının kolek­siy­onu genel anlam­da formssuz kes­im­lerde ve maskülen tavır­da.

Krem­ler ve siyahların hakimiyetinde­ki kolek­siy­on, İtalyan triko ipler­den örülmüş örmel­er yanın­da bu kez den­im parçalar da içer­me­siyle fark­lılaşıy­or.

Todo design çan­ta­lar ve Mihani­ki takılar­la tamam­lanan kolek­siy­on, izleyen­lere akşam insanı mı sabah insanı mı olduk­larını sorgu­latıy­or. 

Kore­ografisi Yasin Soy tarafın­dan yapılan defile kolek­siy­onunun styling’i Nur Eda İşb­ilir tarafın­dan gerçek­leştir­il­di. Saçların Tag Beau­ty tarafın­dan hazır­landığı defilede, makya­jlar Jonat’s tarafın­dan yapıldı.

Exit mobile version