GARDIROP MAGAZİN

Moda dünyasının bir parçası olun

Moda Düşündüğün­den Çok Daha Yakın: IFA Paris Istan­bul Türkçe ve online kısa eğitim­leriyle kariy­erinize yön veriy­or. Artık moda dünyasının bir parçası olmak çok daha erişe­bilir ve çoğu hay­alden daha gerçek.

IFA Paris Istan­bul, modaya dair 360 dere­ce­lik fark­lı online gerçek­leştirdiği kısa eğitim pro­gram­larıy­la moda ilgililer­ine ve ken­di­ni daha da geliştirmek isteyen moda pro­fesy­onel­ler­ine alan yaratıy­or. Üste­lik dil bariy­er­ine takıl­madan Paris ekolüyle moda eğiti­mi almak IFA Paris Istanbul’un alanın­da deney­im­li ve pro­fesy­onel eğit­men­leriyle Türkçe olarak sun­duğu eğitim­ler­le artık mümkün.

Lüks Per­ak­ende Yönetimi’nden Trend Takip Teknikleri’ne kadar fark­lı alan­lar­da eğitim­ler açan IFA, özel­lik­le Stil Danış­man­lığı eğiti­mi ile ter­cih ediliy­or. Son zaman­ların hem moda markaları tarafın­dan hem de birey­sel olarak en çok talep gören alanı olarak Stil Danış­man­lığı alanın­da eğitim almak katılım­cılara ken­di tar­zlarını yarata­bilme, doğru müş­teri anal­izi yaparak kişiye özel tarz belirleye­bilme ve bu alan­da sek­töre gire­bilme fır­satı sunuy­or.

Dila­ra İpek Şatır

‘İyi Bir Moda Anlayışı­na Sahip Olmak Mümkün’
Peki nasıl? Elbette pro­fesy­onel eğit­men­ler­den ve ulus­lararası vizy­on­la oluş­tu­rul­muş eğitim pro­gram­ları ile stil bugün ne ifade ediy­or öğren­mek mümkün. 15 yılı aşkın süre birçok dergide ‘Moda Editör­lüğü’ yapan ve kariy­er­ine Celebri­ty Styling ve kam­pa­nya çekim­lerinde Styling Danış­man­lığı yaparak devam eden alanın­da deney­im­li eğit­men Dila­ra İpek Şatır’dan bugün stil danış­man­lığı eğiti­minizi alarak moda kariy­erinize başlangıç yapa­bilirsiniz.
Eğitim­lerin tamamı­na dair detaylı bil­giye erişmek ve Parizyen bakış açısıy­la ulus­lararası modaya adım atmak için IFA Paris Istan­bul web­sitem­izi ziyaret ederek sizde moda dünyasın­da yerinizi alın.

Exit mobile version