GARDIROP MAGAZİN

Mizalle; daha fazla sen

Miza­lle, kumaş, kalite, bol seçenek ve kolay alışver­iş özel­liği ile e‑alışveriş’e yepyeni bir soluk getiriy­or.

Bir­birinden fark­lı tasarım­ları, “Daha Fazla Sen” mot­to­suy­la kadın­ların beğeni­sine sunan Miza­lle; gündüz­den gec­eye uzanan şık, zarif ve kul­lanışlı ürün­leriyle moda sev­er­lerin yeni adresi… Moda dünyası­na yepyeni tasarım­larıy­la bir “tık” uza­k­lık­ta olan mizalle.com adre­sine gir­erek ken­di tarzınıza uygun tüm kreasy­on­ları keşfet­m­eye hazır mısınız?

Osman­lı­ca “Şem­siye” anlamı­na gelen Mizalle,e‑ticarete yeni bir soluk getiriy­or. Kadın­ların A’dan Z’ye ihtiyaçlarını karşılayan mar­ka, ölçülü giy­im kat­e­gorisi­ni de büyüterek e‑ticaret alanın­da ulaşıla­bilir lüks felse­fesi­ni moda sev­er­lerin beğeni­sine sunuy­or.

Miza­lle kolek­siy­onu; üreten, hay­atın ve iş yaşamının her alanın­da olan, sosyal yaşamı güçlü, kadı­na yöne­lik bir kolek­siy­on. Doğal­lık, hafiflik,şıklık, detay­lar­da­ki kumaş kalite­si ve fark­lılaşan tasarım izleri ise her parça­da hissediliy­or.

Ölçülü giy­im dey­ince akla gelen mar­ka olmayı hede­fleyen ve bu konu­da rak­ibi olmayan Miza­lle, ölçülü giy­i­mi ter­cih eden kadın­lar için kaliteli ve ulaşıla­bilir ürün seçenek­leriyle e‑ticarete de yeni bir soluk getire­cek. Üç fark­lı grup­tan oluşan kolek­siy­onuy­la 20–50 yaş arası kadın­ları şık, kaliteli ve tasarım ürün­ler­le buluş­tu­ran mar­ka, her haf­ta yeni ürün­leri site­sine dahil ede­cek.

Yük­sek rafine zevk­leri olan ve modayı yakın­dan takip eden kadın­lar, mizzalle.com sitesinde kaban­dan pan­tolona, göm­lek­ten elbis­eye, kaban­dan cekete kadar geniş bir yel­pazede alışver­iş yap­ma keyfi­ni yaşay­a­cak.

Exit mobile version