GARDIROP MAGAZİN

Minimalist ve sofistike

ISTANBUL, TURKEY - MARCH 20: Models walk the runway at the Burce Bekrek show during Mercedes-Benz Istanbul Fashion Week March 2017 at Grand Pera on March 20, 2017 in Istanbul, Turkey. (Photo by John Phillips/Getty Images for IMG)

Burçe Bekrek- 2017–18 Sonbahar/Kış  defile­si Mer­cedes-Benz Fash­ion Week İstanbul’da gerçek­leşti.

İnce ve ele­gan detay­ların mod­ern tasarım anlayışıy­la yorum­landığı kolek­siy­on izleyen­lerin beğenisi­ni topladı.

Tamamı tasarım­cının imza­sını talıyan kolek­siy­on 41 parçadan oluşuy­or. Son­ba­har-Kış 2017/18 kolek­siy­onun­da keskin kalı­plar el işçil­iği bağlar­la zarif, mod­ern ve şık şehirli kadın­ların vazgeçilmez tasarım­cısı olmaya aday. Güçlü ve tavrın­dan ödün ver­meyen fem­i­nen ve zarif form­lar­la özen­li al işçil­iğiyle hanır­lanan tasarım­lar­da; geometrik kalı­plar, ve mimari çizgiler dikkat çekiy­or. Kuplara pas­tel renk blok­larının eşlik ettiği kolek­siyon­da ceket pan­tolon takım­lar, volan ve kalem elbisel­er, hareketli flare kes­im pan­tolon­lar, geometrik form­lar­da üstler ve kaşmir kaban­lar öne çıkıy­or.

Tasarım­cı Burçe Bekrek, El işi bağların ve geometrik kes­im­lerin hakim olduğu Son­ba­har-Kış 2017–18 Kolek­siy­onu için; “Bu kolek­siy­on sevdiğim kadın tarzını, parçaları, teknikleri ve fikir­leri kut­ladığım bir kolek­siy­on. Basit­lik için­de­ki derin kar­maşayı anla­tan mod­ern bir hikaye yaz­mak iste­d­im. Bu kolek­siy­on aslın­da şehirli roman­tik kadın­ların kendin­den emin ve bir o kadar da flörtöz ruhu­na saygı duruşu niteliğinde. “ diy­or .

 

 

Exit mobile version