GARDIROP MAGAZİN

Mini Elbiseler Geri Döndü!

Yazın son deminde değer­lendi­re­bile­ceğiniz mini elbise öner­isi­ni sizin için derledik.

Midi elbisel­er, birkaç sezon­dur gardıro­pların vazgeçilmezi oldu. Elbette midi elbiseleri hala seviy­oruz. Bunun­la bir­lik­te, mini elbis­enin bu yıl büyük bir geri dönüş yap­tığını da inkar etmek mümkün değil. Dior, Valenti­no ve Isabel Marant gibi markaların 2020 İlkbahar/Yaz kolek­siy­on­ların­da mini elbise zarafe­tine yer ver­me­si, bu dönüşün haber­cisi oldu. Bu tren­di takip eden pek çok mar­ka da yeni sezon­ların­da göz alıcı bir mini elbise çeşitlil­iğine yer ver­di. İşte içlerinden sevdik­ler­im­iz…

Zim­mer­mann / Bey­men

Siyah babetler, yine bu sezo­nun trend ürün­lerinden zin­cir­li mini çan­ta­lar ve min­i­mal gümüş aksesuar­lar ile mükem­mel akşam yemeği görünümü elde ede­bilirsiniz.

Bey­men 1.099 ₺

Her sezo­nun favorisi hal­ka küpel­er­le, bir Eylül akşamı için ide­al seçim.

Chloe 1.990 €

Sneak­er­lar ile spor bir görün­tü sağlaya­bile­ceğiniz sıcak yaz gün­lerinde şık bir alter­natif ola­cak­tır.

Cos 590 ₺

Cos markasının mod­ern çizgisi ve rahat kes­im­leriyle şık­lığınız­dan ödün ver­meye­ceğiniz bir elbise. Bej ve taba ton­ların­da aksesuar­lar­la hoş bir bütün­lük oluş­tu­ra­cak­tır.

Mudo 149 ₺

Asla eskimeyen puan­tiye deseni! San­daletler­le gün­lük bir şık­lığa ulaşa­bile­ceğiniz gibi, topuk­lu bir ayakkabı ile par­ti elbis­esi olarak da kul­lan­abile­ceğiniz şık bir alter­natif.

Oxxo 159,95 ₺

Fem­i­nen bir şık­lık için topuk­lu ayakkabılar ile kom­binleye­bilir, askılı çan­ta­lar ile bütün­leştire­bilirsiniz.

Phi­los­o­phy Di Loren­zo Ser­afi­ni

Saint Lau­rent 12.000 €

Siyah şık bir ter­lik ve çan­ta ile güzel bir yaz günü siz­leri bek­liy­or.

Yargıcı 699,99 ₺

Siyah deri bir düz ayakkabı ve büyük siyah küpel­er­le zaman­sız kimono elbisel­er, tüm zaman­ların sevilen parçaları arasın­da.

Zara 229,95 ₺

Siyah babetler, yine bu sezo­nun trend ürün­lerinden zin­cir­li mini çan­ta­lar ve min­i­mal gümüş aksesuar­lar ile mükem­mel akşam yemeği görünümü elde ede­bilirsiniz.

Exit mobile version