GARDIROP MAGAZİN

Mini DolceVita: Her Ayrıntısı ile Zamansız Şıklık

Mini Dol­ceVi­ta, hem mod­ern hem de klasik stili har­man­layan tarzı ile huzurlarınız­da. Mini Dol­ceVi­ta, sade tasarımı, zaman­sız ve estetik mod­el­leriyle Longines’in alçakgönül­lü lüks ve çağ­daş zarafet anlayışını ince­lik­le yan­sıt­mayı başaran bir şah­eser olarak öne çıkıy­or. Mini Dol­ceVi­ta serisinin mod­el­leri her tarza mükem­mel şek­ilde ayak uydur­mayı başarıy­or ve saat tutkunu olan dinamik kadın­lara dikkat çeki­ci tarzı ile eşlik etm­eye hazır­lanıy­or. 

Mini Dol­ceVi­ta tüm ihtişamıy­la geliy­or. Dinamik kadın­lara yöne­lik bu mod­ern mücevher saat, her ayrın­tısıy­la zaman­sız şık­lığı tem­sil ediy­or. Küçültülmüş pro­filde kasaya, yumuşak, kibar hat­lara ve yeni tasarım paslan­maz çelik bilez­iğe sahip bu mod­ern klasik, zarif olduğu kadar modaya da uygun. 1927’de doğan bir Longines efsanesin­den ve tabii ki 1997 tar­ih­li ori­ji­nal Dol­ceVi­ta kolek­siy­onun­dan ilham alan Mini Dol­ceVi­ta, etk­i­leyi­ci bir kökene sahip. Ori­ji­nal kolek­siy­on bugün herkes tarafın­dan bili­nen “Zarafet bir tavırdır” slo­ganını doğur­muş­tu; Mini Dol­ceVi­ta ise bu hikayeyi yeni nesiller için yeniden yazıy­or.

Mini Dol­ceVi­ta kolek­siy­onun­da­ki her bir saat, 21,50 mm x 29,00 mm boyut­ların­da dikdört­gen paslan­maz çelik kasaya ve son derece has­sas L178 quartz mekaniz­maya sahip. Kolek­siyon­da­ki saatler 30 metr­eye (3 bar) kadar su geçirmezdir. 

Yeni Mini Dol­ceVi­ta kolek­siy­onunun yıldız saati ise, 38 adet IF-VVS Top Wes­sel­ton pır­lan­tay­la bezen­miş kasasıy­la göz kamaştırıy­or. Dikdört­gen kasa içerisin­de­ki yeni Cos­mo yuvar­lak kad­ran ise kolek­siy­onun zarafetinden taviz ver­meyen ruhu­na dikkat çekiy­or. Çizilm­eye dayanık­lı safir kristal cam­lı Cos­mo kad­ran, gümüş gün ışığı arka plan, mat beyaz saat ibreleri, gümüş gün ışığı iç halka­sı ve küçük, yuvar­lak, mat beyaz ren­kli saniye kad­ranı içeren ince kon­trast­lar­la göze çarpıy­or. Boy­alı Roma rakam­ları ve mavi çelik ibreleri, açık ren­kli kad­ran üzerinde rahatça okun­abilir bir hal alıy­or. 

Mini Dol­ceVi­ta, 198 bak­lası sayesinde saatin mücevher­li ruhunu güçlendiren ve olağanüstü kul­lanıcı kon­foru sunan yeni tasarım paslan­maz çelik bilezik­le sunuluy­or. Cüretkar çağ­daş tasarım, göz alıcı saatin ide­al bir tamam­layıcısı.

Koleksiyonla tanışın: Mini ve çok çeşitli

Mini Dol­ceVi­ta serisi, göz alıcı renk seçenek­leri ve varyasy­on­larıy­la sunuluy­or. Yeni mod­el­lerin altısının kasası pır­lan­ta­lar­la beze­lidir. Yukarı­da tanıtılan klasik mod­ele ek olarak, gümüş ren­kli dikdört­gen Roma kad­ran üzer­ine meneviş tekniğiyle işlen­miş geometrik desen­ler­den oluşan flinqué süslemeli, boy­alı Roma rakam­ları ve mavi çelik ibreleriyle öne çıkan ben­z­er donanım­da bir saat daha mev­cut. Küçük saniye ibre­si, saat 6 pozisy­onun­da kare biçim­li alt kad­ran­da yer alıy­or. 

Pır­lan­ta bezeli mod­eller Ivory White, Mint Green, Blos­som Pink ve Serene Blue olmak üzere dört fark­lı çarpıcı ve trend renk­te sunuluy­or. Dikdört­gen Roma kad­ranın çevre­siyle aynı renk kayışlar, meneviş efek­tli iç kareyle etk­i­leyi­ci bir zıtlık oluş­tu­ruy­or. Yaldı­zlı Roma rakam­ları ve ibrel­er, üç boyut­lu hissi yaratarak ben­z­er­siz estetik görünümü tamam­lıy­or. Uyum­lu deri kayışlarıy­la her biri Mini Dol­ceVi­ta’nın zarafet kut­la­masının ışıltılı bir ifade­sidir.

Yeni Mini Dol­ceVi­ta aile­si aynı zaman­da pır­lan­tasız, sade ama göz alıcı beş yeni mod­eli de içeriy­or ve bu mod­eller de çeşitlil­iğiyle göz kamaştırıy­or. Roma kad­ran­lı mod­ellere, gümüş kum desen­li Cos­mo kad­ran­lı saatler eşlik ediy­or. Her mod­el yeni tasarım paslan­maz çelik bilezik veya şık siyah deri kayış seçeneğiyle sunuluy­or. Roma kad­ran­lı mod­elde ise kır­mızı deri kayış seçeneği de mev­cut.

Mini Dol­ceVi­ta mod­el­lerinin her biri kolek­siy­onun ruhuy­la özdeşleşmiş zarafetin ve tatlı İtalyan yaşamının güçlü bir­er yan­sı­ması. Bu göz kamaştırıcı mücevher saatler yal­nız­ca zen­gin bir mirasa dayan­mak­la kalmıy­or, aynı zaman­da dinamik ve ener­jik kadın­lara çağ­daşlığın­dan taviz ver­meyen parçalar sunuy­or.

Exit mobile version