GARDIROP MAGAZİN

Mert Aslan Marakeş sokaklarından esinlendi

Sanat ve cemiyet hay­atın­dan ünlü isim­lerin katıldığı adL“Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ 2018 İlkb­ah­ar-Yaz kolek­siy­on lans­manı Pera Palace Hotel’de gerçek­leşti.

Zaman­sız kolek­siy­on­larıy­la dikkat­leri çeken ünlü stilist ve moda editörü Mert Aslan’ın Marakeş gezisin­den ilham aldığı, adL için stilize ettiği “Night Zoom Styled By Mert Aslan’’2018 İlkb­ah­ar-Yaz kolek­siy­onu tanıtımın­da en çok çiçek­li elbisel­er ve İsp­anyol sıcak­lığını yan­sı­tan kır­mızı tasarım­lar ilgi gördü.

Aurascoproject’in sahibi koor­di­natör Zehra Mol­er orga­ni­za­sy­onun­da, Uğurhan Akd­eniz Set&Show direk­tör­lüğünde gerçek­leşen lans­man­da piyan­o­da İlh­am Gencer’e şarkılarıy­la Zeynep Özyıl­mazel eşlik etti.

Mert Aslan ‘‘Marakeş sokak­ların­dan ve Ege de geçen çocuk­luğum­dan kalan yaşam izlerinin etk­i­leriyle hazır­ladığımız, bugüne kadar ki en ren­kli kolek­siy­on­u­muz oldu. Bol çiçek­li, bol desen­li ve ren­kli tasarım­lar­la bahara mer­ha­ba dedik. İlk günkü heye­canımızı kat­la­yarak yaşadığımız kolek­siy­on­u­muza ilgi gösteren ve gelen tüm arkadaşları­ma teşekkür ediy­o­rum ne mut­lu bana’’ dedi.

Stil kaşi­fi Mert Aslan’ın iz bırakan anıların­dan ilham alarak adL için stilize ettiği adL‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ 2018 İlkb­ah­ar-Yaz kolek­siy­onu, 68 kuşağının özgür tavrını, yaz akşam­larının neşesi­ni, Akd­eniz’ in ateşli caz­ibesi­ni mer­cek altı­na alıy­or.

adL‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’nın 81 parçalık kolek­siy­onun da yük­sek doz­da roman­tizm, çarpıcı kom­bi­nasy­on­lar ve eğlence başrolde. Şifon­lar, ipek saten­ler, çiçek bahçe­sine dönüşüy­or. Roman­tizm, ban­dana des­enin bohem dokunuşuy­la biraz daha asileşti. Puan­tiyenin flörtöz fem­i­nen­liği ile zarafetin dozu art­tırılırken dan­tel detay­lar sek­si duruşu vur­gu­luy­or. Kır­mızılar, mer­can­lar, pem­bel­er­le can­lanan kolek­siyon­da mav­il­er, yeşiller ve beya­zlar­la  yazın fer­ahlığını his­set­tiriy­or. Volan­lar ve püsküller kolek­siy­ona Akdeniz’in ateşli caz­ibesi­ni kazandırırken, par­lak ren­kli payetler hiç bit­meye­cek yaz gecelerinde son­suz bir eğlence vadediy­or.

Ünlü Moda editörü ve Stil Danış­manı Mert Aslan  “Bu kolek­siyon­da ken­di hay­atım­dan kesit­leri, iz bırakan anıları ve çocuk­luğu­mun geçtiği tutkunu olduğum Ege’nin yaz akşam­larını düşled­im. Marakeş sokak­ları ilham kay­nağım oldu. Tal­itha Getty’den Ani­ta Pallenberg’e, Loulou de la Falaise’den Diana Vreeland’e 60’lara ve 70’lere damga vuran kadın­ların izi­ni sürdüm. Efsanevi Wood­stock Fes­ti­vali, 68 kuşağının “Çiçek Çocuk­ları” yol arkadaşlarımdı. Baharı müjdeleyen pap­atyalar­dan, annean­ne­min bahçesin­de­ki yedi­v­eren güllere sevdiğim tüm çiçek­lere kolek­siyon­da yer verdik. Bu sezon Night Zoom styled by Mert Aslan kadını hiç olmadığı kadar neşeli ve sek­si.” dedi.

adL Yöne­tim Kuru­lu Başkan Yardım­cısı ve Tasarım Direk­törü Zehra Işık‘‘ Güzel ve iyi his­set mot­to­suy­la yola çık­tığımız adL‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ kolek­siy­onu fark­lı duygu­lar uyandıran yeni­likçi kom­bin­leri ve stiliyle bu İlkb­ah­ar-Yaz vazgeçilmez şık­lık, neşe vadediy­or. Güneşin ener­jisi­ni his­set­tiğimiz bugün­lerde Mert Aslan’ın stil keşi­fi rehberiniz olmak için sizler­le…’’ dedi.

Exit mobile version