GARDIROP MAGAZİN

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da neler yaptık?

Herkese mer­ha­ba! Moda ve güzel­lik editörü olarak Mer­cedes-Benz Fash­ion Week İst­anb­ul’d­aki tüm defileleri yakın­dan takip ederek Gardırop Mag­a­zin ve ken­di kişisel Insta­gram hesabım­dan pay­laşım­lar yap­tım.

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul, 11. sezo­nun­da toplam 33 mar­ka ve tasarım­cının defile ve sunum­ları­na ev sahipliği yapıy­or. Biz de Gardırop Mag­a­zin ekibi olarak bu key­i­fli haf­ta da nel­er yap­tığımızı yakın­dan gör­m­enizi iste­dik. Her sezon daha büyük ekipler güçlü kon­septler ve büyük emek­ler har­ca­narak yapılan moda haf­tasın­da bu sezon büyü­leyi­ci tasarım­lar ve tasarım­cılar yer­aldı. İlk kez kadın mod­el­lerin yürüdüğü Niyazi Erdoğan defilesin­den Tuba Ergin’in Swis­so­tel The Bospho­rus Istanbul’un tenis kor­tun­da gerçek­leştirdiği ren­kli defil­eye ve hat­ta Nihan Peker, Zeynep Tosun gibi isim­lerin hazır­ladık­ladık­ları Haute Cou­ture kolek­siy­on­ları göz­ler­i­mi kırp­madan izled­im. Tuba Ergin’in çiçek­li defile makya­jı @maccosmeticsturkiye tarafın­dan bana da uygu­landı. Üzer­imde­ki kıyafetler @nocturne ve @exquiseofficial

@nutekstudio baş­ta olmak üzere @gardiropmagazin ekibi; @gulay_ozdemir @ege.ors @bbecee@mine.gunduz ve @gigizemb çok teşekkür eder­im.

 

Exit mobile version