GARDIROP MAGAZİN

Meltem Özbek’ten #ColorEnergy

Ren­k­lerin ken­di ener­ji­lerinden ilham alarak hazır­lanan Meltem Özbek Sonbahar/ Kış 2019 kolek­siy­onu Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul kap­samın­da Zor­lu Per­for­mans Sanat­ları Merkezi’nde gerçek­leşti.

19–22 Mart tar­ih­leri arasın­da Zor­lu Per­for­mans Sanat­ları Merkezi’nde gerçek­leşen Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul kap­samın­da, Meltem Özbek #Col­orEn­er­gy Sonbahar/ Kış 2019 defile­si de takvimde yeri­ni aldı.

Ren­k­lerin ken­di içsel ener­ji­lerinden ilham alarak hazır­lanan Meltem Özbek Sonbahar/ Kış 2019 kolek­siy­onu, iddi­alı ve zarif çizgi­lerinin yanı sıra, daha önce çok kul­la­madığı renk paletiyle de dikkat çekiy­or.

Baskılı yaprak desen­lerinin, büzgülü detay­ların ve asimetrik dekoltelerin ön plana çık­tığı kolek­siyon­da başrol hep ren­klerde!

Her ren­gin sahip olduğu içsel ener­ji­den yola çıkan ve ren­k­lerin bu kendine özgü duruşun­dan ilham alarak bir akış tasar­layan Meltem Özbek, Col­or Ener­gy ismi­ni verdiği Sonbahar/ Kış 2019 kolek­siy­onuy­la fem­i­nen, neşeli ve özgür ruh­lu kadın­ları tem­sil etm­eye devam ediy­or.

Yük­sek ener­ji ve neşe kay­nağı pem­bel­er­den dingin­lik ve huzu­ru yan­sı­tan mavi ton­ları­na; özgüven sahibi gold ve sarılar­dan cüretkar kır­mızı ve güçlü siya­ha kadar fark­lı bir renk seçk­isi hazır­layan tasarım­cı, daha önce kolek­siy­on­ların­da görm­eye alışık olmadığımız bir pale­tle çıkıy­or karşımıza.

Kore­ografisi­ni Uğurhan Akdeniz’in, styling’ini Deniz Marşan’ın üstlendiği Meltem Özbek #Col­orEn­er­gy defilesinin saç tasarımını L’Oréal Pro­fes­sion­nel ekibi, makya­jını ise M.A.C’in pro­fesy­onel makyaj artist­leri tarafın­dan yapıldı. Kolek­siy­onu tamam­layan takılar ise Swarovski’ye ait.

Meltem Özbek’in kolek­siy­on­ları­na shop.meltemozbek.com adresinin yanı sıra, Gizia Gate mağaza­sın­dan da ulaşa­bilirsiniz.

Exit mobile version