GARDIROP MAGAZİN

MBFWI’nin üçüncü gününden satır başları

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul’un üçüncü günü, dünyanın önde gelen trend tah­min ajansların­dan WGSN’nin İlkbahar/Yaz 2019 sezo­nuna dair öngörü­leriyle başladı.

The Core’­da gerçek­leşen DHL Talk ile bir­lik­te dav­etlil­er sırasıy­la Aslı Fil­in­ta, Cihan Nacar, Exquise, Çiğ­dem Akın, Niyazi Erdoğan, Mer­cedes-Benz presents SUDİ ETUZ, Meltem Özbek, Tuvanam ve Tuba Ergin’in Sonbahar/Kış 2018 kolek­siy­on­larını keşfetme fır­satı bul­du­lar.

MBFWI onlarsız olmaz: Moda Haf­tası Araçları

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul’un artık klasik­leşen MBFWI Trans­fer Araçları, İst­anb­ul sokak­larını 11. sezon­da da arşın­la­mayı sürdürdüler. Mer­cedes-Benz C‑Serisi araçlar, haf­ta boyun­ca Mer­cedes-Ben­z’in özel mis­afir­leri­ni tam zamanın­da defile ve sunum­lara yetiştirdil­er ve şehrin dört bir yanı­na moda haf­tasının heye­canını taşıdılar. Moda blog­ger’ları Alex Kokoskeriya, Burçin Ünaldı, Bil­lur Saatçi ve Rüya Büyük­tetik de MBFWI Trans­fer Araçları ile moda haf­tası deney­i­mi­ni yaşayan mis­afir­ler arasın­day­dılar.

Mer­cedes-Benz presents SUDİ ETUZ

Mer­cedes-Benz Türk bu sezon, genç ve başarılı tasarım­cı Şan­sım Adalı’nın markası SUDİ ETUZ’un Sonbahar/Kış 2018 kolek­siy­onunu “Mer­cedes-Benz presents SUDİ ETUZ” ismiyle sun­du. Git­tikçe artan kadı­na şid­det konu­lu haber­ler­den etk­ile­nen tasarım­cı Şan­sım Adalı, kolek­siy­onunu güçlü, kendine inanan, devam­lı yeni fikir­ler üreten, ken­di ayak­ları üzerinde dura­bilen, gerek ken­di hak­larını, gerekse başkalarının hak­larını korkusuz­ca savun­abilen kadın­lara ithaf ediy­or. Asi ve alter­natif müzik­lerin eşlik ettiği kolek­siy­on, tasarım­cının öğren­ci­lik yıl­ların­da sürek­li din­lediği Mor ve Öte­si’nin “Dünya Yalan Söylüy­or” şarkısının bazı söz­leri­ni de tasarım­lara taşı­yarak geçmişe bir selam gön­deriy­or.

Tuvanam ile Cou­ture zarafeti

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul kap­samın­da Sonbahar/Kış 2019 Cou­ture kolek­siy­onunu sergileyen Tuvanam’ın bu kolek­siy­onu, kadının insan olma hakkı­na cin­siyet sorgu­la­ması­na maruz kaldığı günümüze ver­ilen bir tep­ki olarak doğ­muş. Yaşamını, ışığını sak­la­yarak sürdürm­eye mecbur bırakılan tüm kadın­lara sesle­nen kolek­siy­on, kadın­ların özün­de­ki büyü­leyi­ci ışığı yan­sıt­mayı amaçlamış. Büyük ses getiren defilenin podyu­mun­da yürüyen­ler arasın­da Çağla Şikel ve Didem Soy­dan gibi isim­ler dikkat çekiy­or­du.

Mer­cedes-Benz Türk, MBFWI heye­canını pay­laşıy­or

Mer­cedes-Benz Türk Oto­mo­bil Grubu İcra Kuru­lu Üye­si Şükrü Bekdikhan, bugün Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul’­day­dı. Aile­siyle bir­lik­te Mer­cedes-Benz presents SUDİ ETUZ defilesi­ni de izleyen Şükrü Bekdikhan, etkin­liğin 11. sezo­nun­da da Türk modasını fark­lı pro­jel­er­le destek­le­mek­ten duy­duk­ları gurur ve mut­lu­luğun altını çiz­di.

Exit mobile version