GARDIROP MAGAZİN

MBFWI’nin resmi cilt bakım sponsoru: Bioderma

Bio­der­ma, düny­a­ca ünlü Sen­si­bio H2O mis­el su ile MBFWI’un İlkbahar/Yaz 2019 sezo­nun­da yeniden moda etkin­lik­lerinin ana spon­sor­ları arasın­da yer aldı.
Bio­der­ma, etkin­liğin ana spon­soru olmasının yanı sıra, DB Berdan moda markasının yeni sezon kolek­siy­onun­da da co-spon­sor olarak markaya destek ver­di.

Bütün dünya­da mily­on­lar­ca kadının, make-up artist­lerin, hat­ta ünlü mod­el­lerin ve Hol­ly­wood yıldı­zlarının dahil, favori cilt tem­i­z­leyi­cisi olan dünyanın ilk mis­el suyu Bio­der­ma Sen­si­bio H2O, moda dünyasın­dan önem­li isim­lerin bir araya geldiği ve moda takipçi­lerinin heye­can­la bek­lediği MBWFI’un bu sezon da res­mi cilt bakım spon­sor­luğunu üstlen­di.

Bio­der­ma, geçtiğimiz yıl­lar­da da spon­soru olduğu DB Berdan’ın bu sezon da defile spon­sor­ları arasın­da yeri­ni aldı.

Bio­der­ma Sen­si­bio H2O iş bir­liğiyle, DB Berdan defilesinde bu sezon mod­ellerde, “no make-up real­ness” kon­sep­ti sahiple­nil­di. ‘Makya­jsız makyaj’a tep­ki göster­erek ‘Gerçek­ten makya­jsız!’ mot­to­su ile ilerleyen mod­el­lerin makya­jları, Sen­si­bio H2O ile tem­i­zlen­di. Mod­eller, makya­jsız cilt­leriyle podyum­da boy gös­ter­di.

Pem­be kapağı ve ikonik şişe­si ile kült bir ürün olan Sen­si­bio H2O, “Göründüğün­den Çok Daha Fazlası” mot­to­suy­la hem cilde hem de hay­atın her anı­na eşsiz dokunuşlar­da bulun­maya devam ediy­or. Gün­lerce süren moda haf­ta­ların­da, defilel­er arası mekik dokuyan mod­el­lerin beden­leri kadar cilt­leri de stres ve yorgun­luk yüzün­den olum­suz etk­ileniy­or. Defilel­er önce­si yoğun makyaj yapılan mod­eller için cilt tem­i­zliği büyük önem kazanıy­or. Mod­el­lerin, cilt­leri­ni yoğun makya­j­dan arındırarak bir son­ra­ki makyaj için hazır­layan Sen­si­bio H2O, içer­iğin­de­ki cildin doğal yapısı­na uygun mis­el tanecik­ler ile suya dayanık­lı makyaj dahil, kiri ve yağı cilde zarar ver­me­den tek bir ham­le ile nazikçe tem­i­zliy­or.

Sen­si­bio H2O ile bir defile­den bir diğer­ine koşan mod­eller, hızlı makyaj çıkar­ma gücü ve cilt ile mükem­mel uyu­mu ile Bio­der­ma ürün­ler­ine güveniy­or. Cilt­lerinde­ki ışıltıy­la podyum­da adım­larını güven­le atıy­or ve make ‑up artist­lerinin de hay­atı kolay­laşıy­or.

Su kadar saf Bio­der­ma Sen­si­bio H2O…
Paraben, alkol, sabun, par­füm ve aler­jen içer­meyen Sen­si­bio H2O, içerisin­de­ki aktif yatıştırıcı olan salatalık ekstre­si sayesinde cil­di yatıştırıy­or, cilt­te­ki şişkin­liği­ni gideriy­or ve ciltte anın­da fer­ahla­ma sağlıy­or. Eşsiz mis­el teknolo­ji ile geliştir­ilen dünyanın ilk mis­el suyu Sen­si­bio H2O, cilt ile aynı pH seviye­sine sahip olup aynı zaman­da mükem­mel tol­er­ans sağlıy­or. En has­sas ciltler dâhil tüm cilt­lerin kul­lanımı­na uygun.

Exit mobile version