GARDIROP MAGAZİN

MBFWI’nin ikinci gününden satır başları

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul’un ikin­ci günü de kolek­siy­on sunum­ları ve pan­eller­le dolu dolu bir pro­gram­la devam etti. 

Mert Erkan’ın İlkbahar/Yaz 2020 kolek­siy­onuy­la başlayan gün boyun­ca MBFWI dav­etlileri sırasıy­la Pio­neer­ing Design­ers I Futur­is­tiklover — Mehmet Emiroğlu — Şeb­nur Günay, Yel­da Aslan, New Gen by IMA, Ceren Ocak ve Y Plus by Yakup Biçer’in kolek­siy­on­larını keşfetme fır­satı bul­du­lar.

MBFWI dav­etlileri aynı zaman­da etkin­lik takvi­minde yer alan ilham veri­ci pan­eller eşliğinde moda sek­törüne dair fark­lı bakış açıları­na tanık oldu­lar. Günün son pan­eli olan “Mer­cedes-Benz ile kon­trast ol.” ile 2 gün süren pan­eller pro­gramı sona erdi.

MB Col­lec­tion ile hay­atın her alanın­da Mer­cedes-Benz
Mer­cedes-Benz tutkun­ları­na özel MB Col­lec­tion yaşam tarzı ürün­leri MBFWI boyun­ca Zor­lu PSM’in ‑3’üncü katın­da moda sev­er­ler ile buluşuy­or. Sam­sonite ve Swarovs­ki markalı MB Col­lec­tion ürün­lerinin yanı sıra kıyafet seçenek­leri, çan­ta­lar ve mod­el ara­baların bir ara­da sunul­duğu alanı keşfet­m­eye dav­etlisiniz.

NEW GEN by İMA ile söz gençlerde
12 senedir sek­töre tasarım­cı yetiştiren Türkiye’nin önde gelen moda oku­lu İst­anb­ul Moda Akademisi mezun­ları arasın­dan seçilen 13 tasarım­cı, New Gen by İMA defilesinde kolek­siy­on­larını sergiledil­er. “Dream a Dream” (Düşünü Düşle) teması altın­da toplanan genç tasarım­cıların kolek­siy­on seçk­isi, MBFWI podyu­mu­na ener­ji ve dinamizm getir­erek gerek Türk, gerek ulus­lararası dav­etlilerin büyük beğenisi­ni topladı.

Mer­cedes-Benz ile kon­trast ol
Bu sezon sun­duğu “Kon­trast ol.” moda görsel kam­pa­nyası kap­samın­da Mer­cedes-Benz, MBFWI takvi­minde yaratıcı bir pan­eli sahiplen­di. MBFWI Kre­atif Direk­törü Güneş Gün­er mod­er­atör­lüğünde moda tasarım­cısı Kadir Kılıç ve influ­encer Elif Haz­al Tan’ı bir araya getiren pan­el yal­nız­ca moda tutkun­larını değil, herke­si kucak­layan kam­pa­nya birey­leri algıları değiştirm­eye, güzel­liğin stan­dart kalı­plarını kur­maya dav­et etti.

Ceren Ocak’­tan fes­ti­val ruhu 
Moda haf­tasının genç ve yetenek­li tasaım­cıların­dan Ceren Ocak, İlkbahar/Yaz 2020 kolek­siy­onunun ilhamını fes­ti­val ruhun­dan aldı. Özgür, sti­line güve­nen ve sıradan­lık­tan uzak kadın­lara hitap eden kolek­siyon­da asimetrik kalı­pların, deri örme body­suit­’­lerin yanı sıra deniz kabuk­ları ve deri püsküller­le işlen­miş parçalar ön plan­day­dı.

Exit mobile version