GARDIROP MAGAZİN

MBFWI Sonbahar Kış 2020/21 sezonu yaklaşıyor

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istanbul’un (MBFWI) 15. sezo­nunun tar­ih­leri res­mi olarak açık­landı. Son­ba­har-Kış 2020/21 kolek­siy­on­larının sergileneceği Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul, 16–20 Mart tar­ih­leri arasın­da Askeri Müze, Harbiye’de gerçek­leşe­cek.

Bu sezon MBFWI, heye­can veri­ci yeni mekanın­da modanın ve modayı besleyen yaratıcı disi­plin­lerin buluş­ma nok­tası olmayı amaçlıy­or.

Her yıl ulus­lararası moda takvi­mi doğrul­tusun­da iki defa düzen­le­nen MBFWI, 15. sezo­nun­da da sadece Türkiye’nin değil, böl­genin en büyük ulus­lararası moda plat­for­mu olma özel­liği­ni sürdüre­cek. Bu sezonu yeni­lik­ler­le karşıla­maya hazır­lanan MBFWI, Türkiye’­den ve dünyadan sek­tör pro­fesy­onel­leri­ni İstanbul’da buluş­tu­rarak Türkiye’de tasarımın ve hazır giy­im endüstrisinin glob­al ölçek­te­ki başarısı­na katkı sağla­mayı hede­fliy­or.

İst­anb­ul Hazır Giy­im ve Kon­fek­siy­on İhrac­atçıları Birliği’nin (İHKİB) orga­ni­za­sy­onuy­la düzen­le­nen MBFWI; Moda Tasarım­cıları Derneği (MTD), Bir­leşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İst­anb­ul Moda Akademisi (İMA) tarafın­dan destek­len­mek­te­dir.

Exit mobile version