GARDIROP MAGAZİN

Hublot’ya yeni bir asil üye; Kerem Bürsin

İsviçreli saat markası Hublot, özel bir dav­et ile ‘mar­ka dos­tu’ olarak Kerem Bürsin’i seçti.

Hublot CEO’su Ricar­do Guadalupe’nin ev sahipliğinde, 250 seçkin dav­etliyle gerçek­leşen gecede, Türk oyun­cu Kerem Bürsin de ‘Friend of the Brand’, ’Mar­ka Dos­tu’ olarak Hublot aile­sine katıldı.

‘The Art of Fusion’/‘Füzyon Sanatı’ felse­fe­si; Hublot ve LVMH Grubu Saat Bölümü Başkanı Jean-Claude Biv­er ve Hublot’nun CEO’su Ricar­do Guadalupe tarafın­dan 2004 yılın­da yaratılan ve markanın temeli­ni oluş­tu­ran bir kavram.

1980 yılın­da kuru­lan İsviçreli saat markası Hublot, ‘Füzy­on Sanatı’ ile altın saat kasasını ve kauçuk kayışı bir ara­da kul­lanan ilk saat markası olma özel­liğine sahip. Hublot’nun bu özgün tasarım felse­fe­si, sadece yeni­likçi materyal kul­lanımı ve markanın aksiy­on­larını değil, aynı zaman­da ortak değer­leri­ni pay­laşan mar­ka dost­larını etk­ileyen bir saatçi­lik felse­fe­si haline gel­di.

Hublot’nun CEO’su Ricar­do Guadalupe mar­ka dos­tu Kerem Bürsin için; “Türkiye’nin yetenek­li oyun­cu­ların­dan Kerem Bürsin’in Hublot aile­sine katılarak, mar­ka dos­tu olmasın­dan büyük bir mut­lu­luk duyuy­oruz. Gerçek bir dünya vatan­daşı olan Kerem Bürsin’in Hublot’ya yeni pro­jel­er için ilham vere­ceğine inanıy­o­rum. Bu akşam Doğu ve Batı kültürünü, geçmişle gele­ceği, gelenek­selle ino­vasy­onu bir araya getiren İst­anb­ul gibi bir metropolde markamızın mot­to­sunu kut­la­mak­tan dolayı gururluyum.” ifadeleri­ni kul­landı.

Kerem Bürsin ise; Hublot aile­sine katıl­mak­tan onur duyuy­o­rum. Bir aktör olarak her zaman kendi­mi geliştirirken, kim olduğu­mu ve nere­den geldiği­mi asla unut­may­a­cağım. Bu düşünce­mi de Hublot’nun felse­fe­sine çok yakın buluy­o­rum: Genel görüşlere karşı zıt giderken, geleneğe saygı duy­mak…” dedi.

Exit mobile version