GARDIROP MAGAZİN

Marcon’dan sonbahar kışa özel karakteristik gözlükler

Calvin Klein, Chloé, Karl Lager­feld, Lacoste, Marni, MCM, Longchamp, Nike Vision ve Sal­va­tore Ferragamo’nun Son­ba­har-Kış 2018 gözlük kolek­siy­on­ları zen­gin mod­el seçenek­leri ve her biri kendine özgü tasarım çizgisiyle herkese uygun bir gözlük vaat ediy­or.Calvin Klein gözlük kolek­siy­onu markanın kre­atif direk­törü Raf Simons’ın sanat­sal ve küratoryal ikonik per­spek­tifi­ni ben­z­er­siz bir tarz­da vur­gu­luy­or. Bu özel kolek­siyon­da Simons, zarif materyallerde­ki mimari silüetleri, şık met­al detay­lar ve zen­gin renk kom­bi­nasy­on­larıy­la bir­leştir­il­erek sanat ile iç içe özel bir güne gözlüğü ve optik gözlük kolek­siy­onu sunuy­or.

Chloé’nin Son­ba­har — Kış gözlük kolek­siy­onun­da, markanın çabasız şık­lık vizy­onu tam anlamıy­la mod­ern bir esin­ti ile har­man­lanıy­or. İnce yapılar, sofistike materyaller, par­lak efek­tler ve belir­gin detay­lar ile güçleniyor. Bu detay­lar­dan önce­lik­li olarak, Chloé’nin zanaat­sal becerisinin ve ayrın­tılara olan özel dikka­tinin sim­ge­si niteliğin­de­ki mücevher esin­tili moti­fler, çiçek şekil­li menteşel­er ve son­suz “O” met­al hal­ka dikkat çekiy­or.

MARNI
Çarpıcı kre­atif bitişler­le etk­i­leyi­ci tasarım­lara sahip fem­i­nen ve sofistike Marni Son­ba­har-Kış 2018 gözlük kolek­siy­onu markanın eklek­tik ve heye­can­lı ruhuy­la hay­at buluy­or. Yalın­lığa ve sıradışı çeki­cil­iğe önem veren Marni’nin kendine özgü algısı­na gön­derme yapan kon­trast cam­lar ve form­lar arasın­da­ki eşsiz oyun avan­gart tasarım­lar ve usta zanaatkar­lık­la vur­gu­lanıy­or. Kolek­siyon­da­ki kon­trast renk cam­lara sahip Marni Calder mod­eli, cam­lar arasın­da ters köprü bağlan­tısı ve zarif yuvar­lak met­al yapıya sahip mod­ern karak­teriyle öne çıkıy­or. Marni’nin Dali isim­li güneş gözlüğü ise iki fark­lı renk kul­lanımının aracılığıy­la cam­lar­da oluşan dudak şek­liyle Sal­vador Dali’nin sürreal res­im­ler­ine gön­derme yapıy­or. Markanın imza­sı haline gelen renk bloğu estetiği optik gözlük tasarım­ların­da dikdört­gen çerçevelere ilham oluy­or ve çerçevel­erde zıt ren­k­leri buluş­tu­ruy­or.

Sal­va­tore Fer­rag­amo’nun gelenek­sel el işçil­iğine özen gösteren ve titi­z­lik­le şekil­lenen Son­ba­har-Kış 2018 gözlük kolek­siy­onu, ince işçi­lik ve tasarım uzman­lığını yeni­likçi renk efek­t­leriyle bir araya getir­erek, güneş gözlüklerinde ve optik çerçevel­erde rafine bir stil ortaya koyuy­or. Ayrı­ca markanın miras sim­ge­si niteliğin­de­ki “Ganci­ni” detaylı mod­eli­ni ve ikonik çiçek for­munda­ki ayakkabı topuk­ların­dan ilham alan “Fiore” kon­sep­ti­ni gözlük kolek­siy­onuna da taşı­yarak her parçayı nihai bir üslup ve sofistike bir sem­bole dönüştürüyor.

Aklınız­da bulun­sun
Mar­chon Eye­wear, Inc. dünyanın en büyük optik gözlük ve güneş gözlüğü imalatçısı ve distribütörleri arasın­da yer alıy­or. Air­lock, Calvin Klein, Chloé, Colum­bia, Diane von Fursten­berg, Drag­on, Etro, Flex­on, G‑Star RAW, Karl Lager­feld, Lacoste, Liu Jo, Longchamp, Mar­chon NYC, Marni, MCM, Nau­ti­ca, Nike, Nine West, Sal­va­tore Fer­rag­amo ve Ska­ga markalarını satışa sunan Mar­chon, 100’den fazla ülkede 80.000’den fazla hesap­ta hizmet veren glob­al bir mar­ka olmasının yanı sıra, Türkiye’de yer­el satış ofisi ve distribütör ağı Mar­chon Türkiye vası­tasıy­la ürünlerini dağıtıy­or.

Exit mobile version