GARDIROP MAGAZİN

Makyajda ilk iş birliği; Erdem for Nars’tan

Nars Cos­met­ics Moda Tasarım­cısı Erdem Moralıoğlu ile makyaj işbir­liği­ni açık­ladı.

Sınır­lı sayı­da üretilen “Erdem for Nars Strange Flow­ers” kolek­siy­onu dünya çapın­da Nisan 2018’de 13 parçalık göz, dudak ve yanak ürün­leriyle lanse edile­cek.

Özel tasar­lanan kap­sül makyaj kolek­siy­onu Nars’ın ikonik vizy­onu ve güzel­lik felse­fe­siyle Erdem’in estetik imza­sı ve düşsel anlatımıy­la bir araya geliy­or. Cüretkâr ve müte­vazi ton­lar, yumuşak dokunuşlu çiçek­li ambal­a­jları ve iş bir­liği için tasar­lanan üç ori­ji­nal Erdem desen­leriyle bek­len­medik bir palet sunacak.

“Nars ile olan iş bir­liğimde estetiği­mi keşfet­mek, renk ve ürün­ler üzerinden fark­lı ele­mentler­le sınır­ları ne kadar zor­laya­bile­ceğimizi görmek gerçek­ten çok ilginçti.” dedi Erdem. “Yeni pig­mentler ve paletler geliştirmek kozmetiğin ken­disi kadar büyü­leyi­ciy­di.”

Nars ve Erdem 2013’ten beri aralık­lar­la part­ner­lik gerçek­leştiriy­or­du; Lon­dra Moda Haftası’nda defile makya­jın­da, Met Gala kır­mızı halısın­da ve tasarım­cının ERDEM X adlı 10. yıldönümü kitabın­da. Bu iki markanın makyaj kolek­siy­onun­da ilk iş bir­liği.

Exit mobile version