GARDIROP MAGAZİN

Machka Kadını

Gelenek­selleşen Alsan­cak Mach­ka sezon açılışını 6 Nisan’da gerçek­leştir­di. Mach­ka 2016 İlkb­ah­ar-Yaz Koleksiyonu’nda yer alan tasarım­lar, özel bir sunum ile tanıtıldı. Düny­a­ca ünlü moda tasarım­cıları Ayşe ve Ece Ege’nin çiz­im­leri ile hay­at verdiği kolek­siy­on, dav­etlil­er tarafın­dan çok beğe­nil­di.

Günün her saati şık olmayı ben­im­seyen Mach­ka kadınını 2016 İlkb­ah­ar-Yaz sezo­nun­da retro­nun ve mod­ern­le bir­leştiği özel bir kolek­siy­on bek­liy­or. Flo­ral desen­li ipek tafta doku­malar, fis­to ve sat­en örgüler, brokar kumaşların ağır­lık­ta olduğu 50’li ve 70’li yıl­ların etk­isinin günümüz mod­ern tasarım­larıy­la buluş­tu­ran Mach­ka kolek­siy­onunu çok sevdik.

Bon­cuk ve kristal taşlar­la süslen­miş yakalar, met­a­lik iplik­ler­le hareketlendirilmiş tasarım­lar oldukça çarpıcı. Kadın­sı hat­ları ortaya çıkaran vücu­da otu­ran dar kes­im­li yırt­maçlı elbiseleri, mini ve kalem etek­ler swarows­ki taşlı kemer­ler­le tamam­lan­mış.

Met­a­lik, altın ve gümüş ren­klere karak­ter katan yumuşak pas­tel ton­ların bir­lik­te kul­lanıldığı kolek­siyon­da, büyük pilil­er, volan­lar, hafif kendin­den kabarık kumaşlar­la ilk­ba­har aylarının mut­lu­luk veren ener­jisi­ni yan­sıtıy­or.

Parıltılı detay­lar­la her daim şık ve zarif görün­mek bir Mach­ka klasiği..

 

 

Exit mobile version