GARDIROP MAGAZİN

Lütfen kemerlerinizi bağlayın!

Sevmeyen var mı bilmiy­o­rum moda dünyası den­ince akla ilk gelen ‘flap bag’ çan­ta­larıy­la efsane olan Chanel, müthiş bir şovla yeni sezon kolek­siy­onunu tanıt­tı. 6 Ekim 2015 tar­i­hinde Paris Grand Palais gerçek­leşen Chanel İlkb­ah­ar-Yaz 2016 hazır giy­im kolek­siy­onuy­la hafızalara kazı­nan bir defile sun­du. Lager­feld imza­sı taşıyan tasarım­lar, müthiş bir gös­teriyle bir­leşince inanıl­maz bir defile izleme imkanı bul­duk, tabi yine Karl Lager­felt sayesinde.

Açıkçası bu kadar görkem­li ve yaratıcı fikir­leri içinde barındıran bu şovları, İst­anb­ul Moda Haf­tasın­da da göre­bile­cek­miy­iz bir gün diye aklım­dan geçirmed­im değil:) CHANEL AIRLINES bu yıl 2012 yılının devamı izlen­i­mi veren bir haval­i­manı kon­sep­tiyle tanıt­tı yeni kolek­siy­onunu. 2012’de de Paris Grand Palais’de uçak görünümünde bir salon­da kokpit­ten çıkan mod­eller­le tanıtılmıştı kolek­siy­on.

Her yıl çok fark­lı kreasy­on­lar ve değişik kon­septler­le tasarım­larını sergileyen Chanel, takipçi­leri­ni kendine aşık etm­eye daha uzun yıl­lar devam ede­cek gibi… Defile­den fotoğraf pay­laş­mak yer­ine izle­m­eniz için videoyu pay­laş­mak istiy­o­rum. Lüt­fen kemer­lerinizi bağlayın ve şov başlasın!

Exit mobile version