GARDIROP MAGAZİN

Lüks Spor Giyim Markası Ryder Act

“Kadın durudur, duruş­tur” mot­to­suy­la hay­a­ta geçir­ilen, ilhamını ise metropol hay­atın­dan alan lüks spor giy­im markası Ryder Act yeni kolek­siy­onu “Shiny Mix”i Kany­on Alışver­iş Merkezi içerisinde bulu­nan Usla Akademi’de eğlenceli bir dav­et ile tanıt­tı.

Moda editör­leri, basın ve influencer’ların katıldığı özel etkin­lik­te, katılım­cılar “Shiny Mix” kolek­siy­onunu incele­di. Aynı zaman­da Usla Akademi’nin başarılı şefleri eşliğinde hari­ka yemek­ler yap­tı.

Markanın tasarım­cısı ve kuru­cusu Kübra Demir, yeni kolek­siy­onu şu sözler­le anlat­tı: “İlerl­erken, hay­atın rit­mi­ni yakala­mak konusun­da büyük bir dönüşüm yaşıy­oruz. Ren­k­lerin izi, doku­ların yumuşak­lığı, çizgi­lerin yol gös­teri­cil­iği ile yaşadığımız hay­at kapsülünde can­lanıy­oruz. Ryder Act “Shiny mix” bu dönüşüm duy­gusun­dan doğ­du.” 2022–23 sezonu için hazır­lanan “Shiny Mix” kolek­siy­onu ren­klenerek rahat hisseden, yeniden can­lanan, her zamankinden daha rahat akan ve yaratıcılığı doğası­na katan tüm kadın­lara sesleniy­or.

Kolek­siy­on Hakkın­da: Mint, lila, bor­do, pem­be ve bej ton­larının hakim olduğu kolek­siyon­da­ki her bir parça zaman­sı­zlığın ve rahatlığın etrafın­da şekil­lenen şık­lığı simgeliy­or. Fit­il­li kumaş­tan tasar­lanan
bra ve tayt­lar hem fit, hem kon­for­lu bir görünüm sağlıy­or. Fır­fır detaylı tayt­lar ile tasarım­cının
eğlenceli ruhu yan­sıtılıy­or. Markanın, “sportif silüetlere zarif dekoltel­er” temasıy­la her sezon kolek­siy­onuna eklediği tulum­lar ise yal­nız­ca spor­da değil, gece dav­et­lerinde dahi kul­lanıla­bile­cek şek­ilde tasar­lanıy­or. Bu sezon marka­da ilk kez gördüğümüz eğlenceli çiçek desen­leri ise şişme mont­ları süslüyor. Gündelik stil­lerin yanın­da, kayak­ta dahi giy­ilebile­cek bu mont­lar kış görünümlerine neşe kat­mayı amaçlıy­or.

Mar­ka Hakkın­da: 2018 yılın­da tasarım­cı Kübra Demir tarafın­dan kuru­lan Ryder Act, aktif kadın ima­jını spor giy­im­le buluş­tu­ran iddi­alı tasarım­lara sahip lüks spor giy­im markasıdır. Ryder Act markasın­da­ki ürünler, hem spor­da, hem gündelik stillerde, hem de gece dav­et­lerinde giy­ilebile­cek zaman­sız parçalardır. Türkiye’de ken­di web sitesinin yanın­da Boyn­er ve Bran­d­room mağazaların­da satış yap­mak­tadır.

Exit mobile version