GARDIROP MAGAZİN

Levi’s® x Gorillaz

Levi’s® x Goril­laz işbir­liği sayesinde hayran­ları ken­di favori Goril­laz desen­leri­ni Levi’s® Print Bar’da özelleştire­bile­cek.

Hewlett’ın Levi’s® için özel olarak tasar­ladığı grafik desen­ler içeren kütüphane­den seçim yaparak ken­di ben­z­er­siz Goril­laz ürün­leri­ni yarata­bile­cek­ler. Dört Goril­laz karak­teri etrafın­da geliştir­ilen desen­ler ile Levi’s® Print Bar teknolo­jisi sayesinde desen­ler, moti­fler ve ren­kler isteğe göre değiştir­ilebilirken geçmişten bugüne klasik Goril­laz görsel­leri de kom­bine edilebiliy­or. Tasarım­ların ölçeği de değiştir­ilebiliy­or ve dakikalar içinde iste­nen ölçek­te hazır­lan­abiliy­or. Kapüşon­lu sweat­shirtler ve sıfır yaka tişörtler, ilk kez Levi’s® Print Bar’da kadın ve erkek beden seçenek­leriyle sunulurken tote çan­ta­lara da yer ver­ile­cek.

Goril­laz davul­cu karak­teri Rus­sel Hobbs şöyle konuşuy­or: “Selam mil­let, ben Gorillaz’dan Russ. En iyil­er­le çalış­mak biz­im için önem­li, bu neden­le Levi’s® ile bu işbir­liğine bayıldık. Mese­le den­imin keyfi­ni çıkar­mak.”

“Levi’s® daima müzik kültürünün parçası olmuş­tur. İşbirl­iği yapacak ortak­ları seçerken, iki tarafın bir­birinin hayranı olması önem­lidir. Böylece ori­ji­nal olması sağlanır. Biz, Goril­laz hayranıyız, onlar da Levi’s®.”Levi’s® Tasarım Kıdem­li Başkan Yardım­cısı Jonathan Che­ung

Aşağı­da­ki gibi seçenek­ler sunulurken her parça­da Levi’s® x Goril­laz logo damgası yer ala­cak.

Exit mobile version