GARDIROP MAGAZİN

Levi’s® Type III Trucker’ın 50. yılı

Processed with VSCO with a10 preset

Levi’s®’ın 60’lardan bu yana moda dünyası­na yön veren ürünü Type III Truck­er 50 yaşın­da.

Yarım asırdır Levi’s® ruhunu yan­sı­tan ve tüm dünya­da moda tutkun­larının vazgeçilmezi olan ikonik ürün için İstinye Park Boyn­er mağaza­sın­da kut­la­ma etkin­liği düzen­len­di. Par­tide, moda ikon­ları Umut Eker ve Didem Soydan’ın bir­lik­te hazır­ladığı özel tasarım Type III Trucker’ın da tanıtımı yapıldı.

Lev­i’s® Türkiye, ikonik Trucker’ın 50. yıldönümünü kut­la­mak için Türkiye’nin ken­di alan­larının ikonik isim­leri olan Didem Soy­dan ve Umut Eker’le bir­lik­te çalıştı ve her iki ismin ortak tasarımıy­la ben­z­er­siz bir ceket hazır­landı.

İki­linin tasar­ladığı ve yal­nız­ca 50 adet üretilen özel tasarım Truck­er, seçili Boyn­er mağazaları ve Hole Academie’de satışa sunul­du. İstanbul’un otan­tik yapısını mod­ern dokunuşlar­la tamam­layan özel tasarım ceket, hem kadın­lar hem erkek­ler tarafın­dan giy­ilebiliy­or.

Umut ve Didem’in yeni tasarımı, Türk moti­fleri­ni mod­ern İst­anb­ul alt kültürüyle bir­leştiriy­or.  Ceketin ön kıs­mın­da Umut Eker ve Didem Soydan’ın dövmelerinin işlendiği nakışlar yer alıy­or. Arka kıs­mın­da ise özgün moti­fler­le süslen­miş kil­im detayı bulunuy­or.

Umut Eker etkin­lik­te hazır­ladık­ları cekete değinirken, “Lev­i’s® ile yap­tığımız bu işbir­liğiyle, kar­maşayı, çok kültür­lü yaşamı, çeşitlil­iği, markanın güçlü mirasını, doğu ile batı arasın­da­ki har­manı, İst­anb­ul’u eşsiz kılan ener­jiyi vur­gu­la­mak iste­dik” dedi.

Processed with VSCO with a8 pre­set

Exit mobile version