GARDIROP MAGAZİN

Levi’s® şimdi Zorlu Center’da

Levi’s® İstanbul’daki en yeni mağaza­sını, Türkiye’de bir ilk olan Levi’s® Print Bar hizmetiyle Zor­lu Cen­ter AVM’de açtı.

Zor­lu Cen­ter AVM’de açılan en yeni Levi’s® mağaza­sı, markanın özgün dünyasını yan­sı­tan özel bir kon­sep­tle 270 m²’lik bir alana yayılıy­or. Markanın ben­z­er­siz ve kişiselleştir­ilmiş bir alışver­iş deney­i­mi vad­e­den mağaza­sı içeriye adım attığınız andan itibaren can­lı, genç ve cool bir atmos­fer­le sizi karşılıy­or.

Sadece Zor­lu Cen­ter AVM mağaza­sın­da bulu­nan lounge alanıy­la Levi’s®, ziyaretçi­ler­ine tadını çıkara­bile­cek­leri, kon­for­lu bir alışver­iş deney­i­mi sunuy­or. Bu lounge’ta, kuru­luşun­dan beri Levi’s® DNA’sının bir parçası olarak sürdürülebilir­liğe ver­ilen öne­min göster­ge­si niteliğinde, sanatçı Fırat Neziroğlu tarafın­dan geri dönüştürülmüş denim’lerle tasar­lanan el doku­ması ikonik batwing logo da sergileniy­or.

İnov­atif teknolo­jiyi ve kişiselleştirme deney­i­mi­ni kim­liği haline getiren Levi’s®, Türkiye’de ilk defa bu mağaza­da yer alan Levi’s® Print Bar hizmetiyle sev­en­ler­ine ken­di Lev­i’s® tişört­leri­ni yarat­maları­na imkanı sunan, son derece etk­i­leyi­ci bir deney­im sunuy­or. Ken­di­ni ifade etmenin zirvesinde üç fark­lı tasarım sti­line sahip: adınızı en üste taşıyan kişiselleştir­ilmiş bir Lev­i’s® batwing logo­su, daha ince bir dokunuşla isminizin baş harfleri ve ikonik batwing logo­su­nun sınır­lı sayı­da grafik tasarım­ları… Bu hizmet, ziyaretçilere tasarım­larını seçme işle­minden ürünün birkaç daki­ka içinde basıl­masını izle­m­eye kadar eşsiz ve etk­ileşim­li bir alışver­iş deney­i­mi yaşatıy­or.

Levi’s® Tai­lor Shop köşesinde ise usta sanatçı/terziler, den­im hayran­larının en sevdik­leri parçaları ya da yeni Levi’s® truck­er ceket ve jean’lerini ken­di tar­zları­na göre yorum­la­maları­na yardım­cı oluy­or.

Exit mobile version