GARDIROP MAGAZİN

Levi’s® Cappadox’ta

Müzik, çağ­daş sanat, gas­trono­minin Kapadokya’nın büyülü atmos­ferinde buluş­tuğu Cap­pa­dox Festivali’nde bu yıl sanat­la bütün­leşen yaratıcı atö­lyeleriyle Levi’s® da var.

Kapadokya’nın doğasın­dan ve sosyo kültürel zengin­liğin­den ilham alan ve bu yıl dördüncü kez düzen­le­nen Cap­pa­dox Festivali’nde etkin­lik­lerin yanı sıra, kre­atif aktivitel­er de ön plan­da. Levi’s® da Cappadox’un kendine özgü fes­ti­val ruhun­dan ilham alan atö­lyeleriyle denim’e fark­lı bir boyut getiriy­or ve kre­atif uygu­la­maları kıyafetlere yan­sıtıy­or.

15–16-17 Hazi­ran boyun­ca, Cap­pa­dox Pazar Alanı’ndaki Levi’s® standın­da bulu­nan Tai­lor Shop, ken­di Levi’s® ürün­leri­ni getiren­lere ücret­siz kişiselleştirme hizmeti veriy­or. Levi’s® terzisinin ren­garenk boy­aları, yaka iğneleri, yamaları ve iplik­leri fes­ti­val coşkusuna eşlik ediy­or.

Üç gün boyun­ca Cap­pa­dox Atö­lye Alanı’nda devam ede­cek Levi’s® etkin­lik­ler­ine ise, Cappadox’un uygu­la­masın­dan ücret­siz olarak katıl­mak mümkün. 15 Hazi­ran Cuma günü den­im pan­tolon­lar­dan yap­tığı heykeller, portrel­er ve tablo­larıy­la dikkat çeken Deniz Sağdıç’ın baskı ve eskitme atö­lyesinde fes­ti­val katılım­cıları bu teknikler­le Levi’s® etiketli den­im şort ve ceket­leri bir­er sanat eser­ine çevirme imkanı buluy­or.

16–17 Hazi­ran tar­ih­lerinde ise, el yapımı baskı ve tasarım ürün­lerin yanı sıra, indi­go boya­ma konusun­da uzman olan grafik sanatçısı Celia Ger­aedts tarafın­dan Amsterdam’da kuru­lan Blue Print, Cap­pa­dox katılım­cılarıy­la bir­lik­te gelenek­sel el sanat­larını gün­cel bir şek­ilde kul­la­narak tişört, ban­dana ve şal­lara fark­lı bir indi­go boya­ma dokunuşu yapacak.

Exit mobile version