GARDIROP MAGAZİN

Les Benjamins ile modern şehir

Les Ben­jamins, İlkbahar/Yaz 2020 kolek­siy­onu için sofistike kadın ruhu ve şehrin mod­ern­liğin­den ilham alarak, bağlı olduğu ‘Gerçek insan­lar için yaratılan gerçek giysiler’ düşünce­si ile yeni bir kolek­siy­on sunuy­or. 

Les Ben­jamins, ‘cycling’ (bisik­letçi­lik) giy­im tarzın­dan etk­ilenerek hazır­ladığı yeni kolek­siy­onun­da, kon­for ve lükse yepyeni bir yorum getiriy­or.

Les Ben­jamins

Seul’den Busan’a uzanan, Kore’nin en popüler bisik­let parku­ru “The 4 Rivers Path”den ilham alan yeni kolek­siy­on, zaman­sız ve giy­i­mi kolay siluetler­den oluşan seçkin parçalar  sunuy­or.

Les Ben­jamins

Hareket özgür­lüğünün ön plan­da olduğu ve giy­imde bir fizik­sel kısıt­la­manın tar­ih olduğu günümüzde, Les Ben­jamins, yeni kolek­siy­onun­da ren­kler, grafik desen­li baskılar ile bir­lik­te dinamik stilin anahtarını sunuy­or.

Siluetler kolek­siy­on temasını vur­gu­larken, Les Benjamins’in kurul­duğu gün­den bu yana yan­sıt­tığı sanat, işçi­lik ve sokak kültürün­den ilham alan çağ­daş ruhunu den­geliy­or.

Doğru­dan bisik­letçi­lik stilin­den ilham­la tasar­lanan fark­lı parçaların her biri, en üst kalite ve yük­sek teknolo­ji kumaşla kesilerek, kul­lanışlı cepler ve koruyu­cu dış kapla­malar gibi ‘cycling’ detay­ları ile zengin­leştir­iliy­or.

‘Cycling’ unsurları ile markanın arketipik şehirli tarzı, kolek­siy­onun min­i­mal­ist ve usta tasarım­ların­da bir araya geliy­or.

Kolek­siyon­da­ki parçaların uyu­mu, her şey­den önce kolaylık sağlıy­or: kısa bisik­letçi üst­leri ve ceket­leri, bisik­let şort­ları ve yük­sek bel­li ve geniş paça pan­tolon­lar ile mut­lak kon­for sunuy­or.

Sezo­nun en öne çıkan parçaları arasın­da halı desen­li jakar­lı baskılar, mak­si elbisel­er, crop ceketler, asimetrik etek­ler yer alıy­or.

Les Ben­jamins İlkbahar/Yaz 2020 kolek­siy­onu gün batımı pem­be­si, gök mav­isi ve mint yeşilinde tropik ruhu yan­sıtırken, açık gri, kir­li beyaz ve siyah ton­larıy­la renk paletinde bir kon­trast oluş­tu­ruy­or.

Les Ben­jamins İlkbahar/Yaz 2020

Kültürel değer­lerin, mirasın ve çağ­daş şehirlin­in etrafın­da gelişen tasarım­lara imza atan Les Ben­jamins imza dokunuşlarını koru­yarak, yeni aktif giy­im parçaları ile bir­leştir­erek bek­len­medik ve stil sahibi bir tarz ortaya koyuy­or. 

Les Ben­jamins İlkbahar/Yaz 2020

Exit mobile version