GARDIROP MAGAZİN

LEE X SOONTOBEANNOUNCED

130 yıl­lık mirasıy­la den­im sek­törünün öncüsü Lee, sokak kültürünü mod­ern çizgiler­le sen­te­zleyen Soon­to­bean­nounced ile eşsiz bir kap­sül kolek­siy­ona imza attı.

Kusursuz kalı­pları ve üstün beden uyu­muy­la öne çıkan Lee, dinamizm­den ilham alan yeni­lik­leri­ni sokak modasının genç ve dinamik sesi Soon­to­bean­nounced ile bir araya getiriy­or. Den­im uzman­lığın­da çok yön­lü stili, fonksiy­onel tasarım­ları ve eşsiz mar­ka mirası­na sahip mar­ka, Soontobeannounced’un gün­cel kod­larıy­la çabasız şık­lığa sahip, cool ve iddi­alı bir kap­sül kolek­siy­on sunuy­or.

Lee’nin kök­lü mirasını tem­sil eden ikonik den­im parçalar, Soontobeannounced’un genç ve yeni­likçi form­larıy­la har­man­lanıy­or. 38 parçadan oluşan kolek­siyon­da, kadın ve erkek için özelleştir­ilmiş mod­el­lerin yanı sıra uni­sex parçalar da yer alıy­or. Lee markasının kuru­luş hikayesinde yer alan işçil­er için üretilen efsanevi “Car­pen­ter” jean mod­elin­den hoodie’ye, tişört­ten den­im cekete uzanan seçk­isiyle kolek­siy­on, gün­lük stil kod­larını yan­sı­tan anahtar parçalar sunuy­or.

Lee’nin geçmişten bugüne popüler olmuş parçaları, 130 yıl­lık mar­ka arşivinin araştırıl­masının ardın­dan Soon­to­bean­nounced dokunuşuy­la yeniden yorum­landı. Kolek­siy­onun favori parçası olan den­im ceket, tasarım ilhamını kre­atif ekib­in yaratım sürecinde Londra’daki bir vin­tage dükkan­da rast­ladık­ları 80’lerden kalma efsanevi bir Lee ceket­ten alıy­or.

Yeşil, siyah ve beyaz ren­k­lerin ağır­lık­lı olarak kul­lanıldığı kolek­siy­ona, jean parçalar­da siyah ve mavi yıka­malı den­im kumaşlar eşlik ediy­or. Erkek seçk­isinde Car­pen­ter ve düz kes­im olmak üzere iki fark­lı jean mod­eli, yeşil/siyah hood­ie, eşof­man altı, jean ceket ve tişörtler yer alırken; kadın seçk­isinde siyah ve mavi yıka­malı yırt­maçlı jean, crop siyah/beyaz tişört, hood­ie ve jean ceketler yer alıy­or. Her iki markanın doku­larını bir araya getiren somon ve yeşil ren­klerde logo ve etiketler ise bu özel iş bir­liği­ni vur­gu­luy­or.

Exit mobile version