GARDIROP MAGAZİN

Lalezar’da Teras Keyfi

Hilton Istanbul Bosphorus

Hilton İst­anb­ul Bosphorus’un gцzde mekanı Lalezar’da teras key­fi başlıy­or. Açıldığı gün­den bu yana siyaset, birçok ünlü ismi ağır­layan Lalezar’­da, güzel havaların tadını çıkar­mak mümkün. 

Salı ve Çarşam­ba akşam­ları “New Orleans Jazz” ile konuk­ları­na can­lı müzik key­fi yaşatıy­or. Mekan, cuma akşam­ları ise mis­afir­leri­ni fasıl per­for­man­sı eşliğinde ağır­lıy­or.

Türkiye’nin ilk beş yıldı­zlı ulus­lararası oteli Hilton İst­anb­ul Bosphorus’un favori mekan­ların­dan Lalezar Mey­hane­si, lez­iz ikram­larını yaz boyun­ca terasa taşıy­or. Hilton’un eşsiz bahçeleri muhteşem Boğaz man­zarası­na karşı kon­um­lanan Lalezar Ter­race İstanbul’da yaz akşam­larının keyfi­ni çıkar­mak için ide­al adres.

Mut­fağı ve ikram­larının lezzetiyle de ünlü Lalezar, mey­hane kültürünü hakkıy­la veren bir­birinden lezzetli meze çeşit­leriyle fark yaratıy­or. Kebap, kuzu kül­bastı ve ızgara balık gibi Türk mut­fağının önde gelen ana yemek­leri mönüde yer alıy­or.

Key­i­fli atmos­feri ve kusursuz hizme­ti­ni yaz boyun­ca terasa taşıyan Lalezar, mis­afir­leri için set menü seçeneği de sunuy­or. 8 çeşit soğuk ve 3 çeşit sıcak mezenin bulun­duğu Lalezar’ın set menü servisi Zeytin ve Domates­li Zahter Sala­ta, Somon Pastır­ma, Kabak ve Ceviz Salatası ve İsli Çan Biberi Dol­ması gibi özel mezel­er ile başlıy­or. Sote Ege otları eşliğinde servis edilen İçli Köfte ve Karides Man­tı gibi ılık mezel­er­den son­ra, ana yemek olarak ter­ci­he göre Izgara Kele­bek Deniz Lev­reği veya Izgara Dana Mada­ly­on­ları servis ediliy­or. Lalezar’ın set menüsü ünlü Türk lezzetlerinin aldığı karışık tatlı tabağı ile final yapıy­or.

Her gün 19:00’dan itibaren mis­afir­leri­ni ağır­layan Lalezar Ter­race, Cuma akşam­ları can­lı Fasıl müz­iği eşliğinde konuk­larının haf­ta sonuna key­i­fli bir başlangıç yap­malarını sağlıy­or. Jazz ezgi­lerinin tadı­na var­mak isteyen­leri ise, Salı ve Çarşam­ba geceleri “New Orleans Jazz” kon­sep­ti eşliğinde mis­afir­leri­ni ağır­lıy­or.

Exit mobile version