GARDIROP MAGAZİN

Küçükçiftlik Park’ta Özlediğimiz Günlere Dönüş

Şehrin eğlence vahası KüçükÇift­lik Park, uzun bir aradan son­ra güzel gün­lere dönüşümüzü 7 Mayıs Cumarte­si günü gerçek­leşe­cek “Yüzdeyüz Müzik Sunar: İstanbul’da Bahar” ile müjdeliy­or!

Sahnede Goran Bre­gov­iç Wed­ding & Funer­al Band, Shantel, BaBa ZuLa ve Ahırkapı Büyük Roman Orkestrası’nın ola­cağı fes­ti­valde İst­anb­ull­ul­ar gün boyu dans ede­cek, dost­larıy­la kavuşa­cak ve dev man­gal­lar­da pişir­ilen lezzetlere doy­a­cak. Baharın gelişi­ni, tekrar bir ara­da olmayı kut­lay­a­cağımız “İstanbul’da Bahar”, yeniden yaşanacak unutul­maz gün­lerin başlangıç şöleni ola­cak.

Goran Bre­gov­iç

Goran Bre­gov­iç

Ahirkapi Roman Orkestrasi

Shantel

BaBa ZuLa

KüçükÇift­lik Park, tüm İst­anb­ull­ul­arı baharı iyi dilek­ler­le karşıla­maya dav­et ediy­or. Uzun bir aradan son­ra bir ara­da dans ederek ade­ta hay­a­ta döneceğimiz “Yüzdeyüz Müzik Sunar: İst­anb­ul’da Bahar”da gün boyu süre­cek müz­iğin yanı sıra dev panayır ortamın­da enfes man­gal lezzetleriyle bir şölen yaşanacak. Unutul­maz anlar­la eğlence tutkun­larının hafızaları­na kazı­nacak ve tem­po­nun hiç düşmeye­ceği fes­ti­valde, Balkan müz­iği denildiğinde akla ilk gelen isim­ler­den Goran Bre­gov­iç ve orkestrası sevilen şarkılarıy­la İst­anb­ull­ul­arı coş­tu­ra­cak. Fes­ti­valde KüçükÇift­lik Park sah­nesi­ni ayrı­ca, DJ setiyle Shantel ve dünya fes­ti­val­lerinin de gedik­lisi haline gelen, sevilen şarkılarıy­la rit­mi hiç düşürmeyen BaBa ZuLa ile Ahırkapı Büyük Roman Orkestrası yüzdeyüz müzik­le ren­klendi­re­cek.
İst­anb­ul’da Bahar’ın bilet­leri Biletix’te!

Exit mobile version