GARDIROP MAGAZİN

Koton’a Arzu Sabancı imzası

Zarif stiliyle ve Pinko markasıy­la tarzını bildiğimiz Sabancı çarpıcı dokunuşlarıy­la zaman­sız şık­lık anlayışı­na uygun ele­gan bir kolek­siy­on hazır­ladı. 67 parçalık özel kolek­siyon­da butik kalitesinde şık ve ele­gan parçalar görm­eye hazır olun?


Koton’a öze bir dokunuş!
Arzu Sabancı tarzı, tavrı ve markasıy­la en çok ve takip edilen isim­lerin başın­da geliy­or. Modanın öncü markaların­dan Koton Arzu Sabancı’y­la iş bir­liği yaparak hari­ka bir kolek­siy­ona imza attı.
En kaliteli kumaşların kul­lanıldığı kolek­siyon­da Arzu Sabancı’nın ken­di stili­ni ve tarzını yan­sıt­tığı tasarım­ları sezon­da çok iddi­alı. Kolek­siy­onu görmeyen­ler için bu yaza damgasını vara­cak militer ve marin tarza, ken­di yoru­munu kat­mış Arzu Sabancı. Ele­gan tasarım­larıy­la Koton ile işbir­liği yaparak zaman­sız bir şık­lık sunuy­or.
14 Mart Salı Günü Pera Palace’ta düzen­le­nen ‘Arzu Sabancı for Koton’ kolek­siy­onu Arzu Sabancı ve Koton Yöne­tim Kuru­lu Üye­si ve Eş Başkanı Gülden Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçek­leşen lans­man­da moda dünyasının önde gelen isim­leri biraraya gel­di.

Butik kalit­ede kap­sül bir kolek­siy­on niteliği taşıyan kolek­siy­on, yaz modası­na sofistike ve özgün bir yorum getiriy­or. ‘Arzu Sabancı for Koton’ kolek­siy­onu, fem­i­nen­liği ön plana çıkaran militer çizgi­leri ve can­lı ren­k­leri mod­ern bir tarz­da yorum­luy­or. Militer ve  marin tasarım­ları ile moda sev­er­lerin beğeni­sine sunuluy­or.

Ken­disi de samimiyetle ‘Arzu Sabancı for Koton kolek­siy­onu gururla arkasın­da dur­duğum bir iş oldu.’ diy­or.

Mod­ern çizgiler
Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu’nda fem­i­nen­liğin ön plana çık­tığı militer tasarım­lar ve mod­ern çizgiler ile can­lı ren­k­lerin marin tar­zla buluş­tuğu parçalar dikkat çekiy­or.  Özel­lik­le işlemel­er ile yaratılan fem­i­nen siluetler, leop­ar ve puan­tiye desen­leri ‘mix-and-match’ oyun­larıy­la eğlenceli bir stil ortaya koyuy­or.

Yıldız gibi par­layan zarafet, militer bir stille hay­at buluy­or
Arzu Sabancı for Koton Kolek­siy­onu, dore ve lamenin öne çık­tığı işlemel­er, yıldız moti­fleriyle en zarif şek­ilde farkını ortaya koyuy­or. Kolek­siyon­da ön plana çıkan parçaları ışıltılı işlemel­er­le süsle­nen militer par­ka, maskülen­lik­ten fem­i­nen­liğe yumuşak bir geçiş yapan kol detaylı poplin göm­lek, sırt detaylı haki ceket oluş­tu­ruy­or.

Marin tarza katılan mod­ern bir yorum
Kolek­siyon­da marin tarzın işlendiği tasarım­lar­da ise klasik mavi ve beyaz çizgiler cap­can­lı sarı rengiyle birara­da kul­lanılıy­or. Klasik marin tarzının öte­sine geçerek yeni ve mod­ern bir yorum getir­ilen kolek­siyon­da, omu­zları açık­ta bırakan mod­eller ve bu yıl sık sık karşılaşa­cağımız volan detaylı parçalar­da­ki Arzu Sabancı dokunuşu çok çarpıcı.

Lans­mana iş dünyası ve cemiyet hay­atının tanın­mış isim­leri de katıldı.

Zeynep Ilı­calı

Yasemin Taciroğlu

Sitare Akdilek

Sema Basa

Pınar Sabancı

Nes­lişah Alkoçlar Düzy­atan

Nes­li­han Sabancı

Mer­al Yazıcı

İnci Aksoy

Hakan Sabancı

Gülden Yıl­maz ‑Hakan, Arzu Sabancı

Fer­yal Gül­man

Fatoş Sarıgül

Etel Baler

Emek Saran

Dalia Gar­ih

Cey­lan Çapa

Beste Yurt­taş

Ayşegül Toplu­soy

Aslı Şen

Exit mobile version