GARDIROP MAGAZİN

Kore’nin geleneksel güzellik ritüellerinden esinlenen; Jowae

Cildimiz her gün kirlilik, ultra­viy­ole ışın­lar, stres, yorgun­luk gibi cilt den­gesi­ni bozan dış fak­tör­lere maruz kalır. Cilt dokusu mat ve donuk bir hal alırken ciltte yaşlan­manın ilk belir­ti­leri hızlanır.

Fransa’nın üstün dermokozmetik anlayışı ve Güney Kore’nin kültürel bitk­i­leri ile geliştir­ilen Jowaé ile, cil­di­nizi doğal den­ge­sine kavuş­tu­run! Kore dilinde ‘har­moni’ kelimesin­den ilham alan Jowaé, Kore ve Fransa’nın eşsiz bitkisel kozmetiğin sin­er­jisi­ni tüm ürün ve ritüel­lerinde sunuy­or.

Lier­ac ve Phyto’dan son­ra, Ales Groupe bünyesin­de­ki 3. Dermokozmetik mar­ka Jowaé, %93 doğal kay­naklı içer­iği ile mükem­mel cilt hay­ali­ni gerçeğe dönüştürüy­or.

Jowaé ürün­lerinin aktif içer­iği olan antiok­si­dan etk­ili Lumifenol, cil­di korur, detoks etk­isi sunar, onarır ve ışıltı verir.

Lat­ince “ Her zaman can­lı” anlamı­na gelen Lumifenol, kusursuz ve dayanık­lı bir cildin anahtarını sunuy­or.

Jowae , Kore’nin gelenek­sel güzel­lik ritüelin­in dört adımın­dan esin­leniy­or:

Tüm cilt tip­ler­ine ve has­sas cilt­lerin kul­lanımı­na uygun, tem­i­zleme seg­mentin­den ren­kli nem­lendiri­ci seri­sine kadar 21 fark­lı refer­ansa sahip Jowae, paraben, kimyasal koruyu­cu min­er­al yağ, hay­vansal içerik ve sen­tetik ren­klendiri­ci içer­meyen doğal içer­iği sayesinde, cil­di­nizi de doğal den­ge­sine kavuş­tu­ruy­or ve gün­lük saldırılar­dan cil­di­nizi koruy­or.

Exit mobile version