GARDIROP MAGAZİN

Kıyafet bağış kampanyası

Ariel, Migros ve Toplum Gönül­lü­leri Vak­fı (TOG) iş bir­liği ile hay­a­ta geçir­ilen ve bu yıl yed­in­ci kez düzen­le­nen “Kıyafet Bağış Kampanyası”nın lans­manı, ünlü oyun­cu Sedef Avcı’nın mod­er­atör­lüğünde Feriye’de gerçek­leştir­il­di.

Ayşe Tol­ga, Ner­gis Pekuysal, Rey­han İpekel, Özge Peker ve Ayşegül Boz’un da araların­da bulun­duğu sanat ve cemiyet dünyasın­dan çok sayı­da isim, yan­ların­da getirdik­leri çocuk kıyafet­leri­ni kutu­lara atarak kam­pa­nyaya destek oldu.

Toplum­sal dayanış­ma ve pay­laşım geleneği­ni sürdür­erek çocuk­ların yüzünü güldürmek amacıy­la 2010 yılın­da Ariel, Migros ve Toplum Gönül­lü­leri Vak­fı (TOG) iş bir­liğinde başlatılan “Kıyafet Bağış Kampanyası”nın bu yıl­ki lans­manı, Feriye’de gerçek­leştir­il­di.

Etkin­liğe, araların­da Ayşe Tol­ga, Ner­gis Pekuysal, Rey­han İpekel, Özge Peker ve Ayşegül Boz’un da bulun­duğu sanat ve cemiyet dünyasın­dan çok sayı­da isim katıldı. Ünlü oyun­cu Sedef Avcı’nın mod­er­atör­lüğünde düzen­le­nen basın buluş­masın­da, P&G Türkiye ve Kafkasya Kurum­sal İletişim Başkanı Ayça Tur­gay, Migros Ticaret A.Ş. Hızlı Tüke­tim Ürün­leri Pazarla­ma Direk­törü Aysun Zaman ve TOG Yöne­tim Kuru­lu Üye­si Didem Duru kam­pa­nya hakkın­da bil­gi verirken Sedef Avcı’nın soru­larını yanıt­ladı. Ardın­dan ünlü isim­ler yan­ların­da getirdik­leri kıyafet­leri bağış kutu­ları­na atarak bin­lerce çocuğun tertem­iz kıyafetlere ulaş­ması adı­na yapılan kam­pa­nyaya destek ver­di.

Bu yıl 11 Ekim — 30 Kasım tar­ih­leri arasın­da düzen­le­nen kam­pa­nya kap­samın­da, 56 ilde­ki toplam 1.157 Migros, Kipa ve Macro Cen­ter mağaza­sı­na getir­ilen kıyafetler, Ariel ile yıkanıp tem­i­zlendik­ten son­ra Toplum Gönül­lüsü genç­lerin desteği ile 20 fark­lı ilde bin­lerce çocuğa ulaştırıla­cak. Bu zamana kadar bağışlanan 600 bin kıyafe­tle çocuk­ların yüzünü güldüren kam­pa­nyanın bağış reko­ru, 100 bin kıyafe­tle 2017 yılı­na ait. Kam­pa­nya yetk­ilileri, bu yıl yeni bir reko­ra imza atmayı hede­fliy­or.

Exit mobile version