GARDIROP MAGAZİN

Kış sezonuna güçlü adımlar

2018 Sonbahar/Kış Kolek­siy­onu ile Noc­turne özgün ve cesur kadınını yeni sezona güçlü tasarım­larıy­la hazır­lıy­or. Fem­i­nen tavrını lüks nakışlar, jakar­lar ve zarif volan­lar gibi detay­lar­da devam ettiren Noc­turne, modanın klasik­leşmiş desen­leri­ni ken­di stil dokunuşlarıy­la yeniden yorum­luy­or.

Sezonu kap­sayan birçok ana tema ile kap­sül kolek­siy­on­lar üzerinden ilerleyen Nocturne’ün sezona ilk geçiş teması “Haki Hakimiyeti”. Militer ton­ların hakim olduğu, gold ve beyaz detay­lar­la hareket kazanan tema­da güçlü bir fem­i­nen duruş yaratılıy­or.

Mod­ern geometrinin detay­lar­da buluş­tuğu bu temasının devamın­da ise, yine çizgi­lerin öne çık­tığı ve elek­trik mav­isinin başrol oynadığı “Fark­lı Bir Çiz­gi” teması geliy­or. Siyah-beyazın kon­trastını mod­ern tasarım­lara taşıyan kolek­siy­on, mavinin gücünü titiz bir şek­ilde his­set­tiriy­or.

Klasik­leri ken­di stiliyle yorum­la­mak­tan çek­in­meyen Noc­turne, ‘kon­trast’ ve ‘uyum’ temasıy­la siyah-beyaz-kır­mızı ekose klasiği­ni, daha önce olmadığı kadar çeki­ci bir hale getiriy­or. Asimetrik kes­im­ler ve örgüler­le bir ara­da kul­lanılan ekose, klasik havadan sıyrılıp günümüze ayak uydu­ruy­or.

Kır­mızının baskın olduğu Sonbahar/Kış 2018 kolek­siy­onun­da­ki bir baş­ka tema ise “Kad­ife Düşler”. Gös­ter­işten kork­mayan ve asil duruşunu boz­mayan kad­ife, kış için iddi­alı bir stil sunuy­or. Alev kır­mızısıy­la grafik desen­lerin destek­lediği kad­ifel­er kimi zaman tüm tasarımı kimi zaman ise detay­lar­da ken­di­ni gös­teriy­or. Fem­i­nen tavrını güçlü tasarım­lar­la öne çıkaran Noc­turne bu sezon da kadını ince detay­lar­da zarif ve gös­ter­işli kıl­maya devam ediy­or.

Exit mobile version