GARDIROP MAGAZİN

Kids Fashion Runway Emaar’da

Şimdiye dek yapıl­mamış, hari­ka bir influ­encer anne çocuk podyum buluş­ması Emaar’ın ev sahipliğinde gerçek­leştir­ile­cek.

Emaar Akvaryum & Sualtı Hay­vanat Bahçe­si, İll­üzyon Müze­si, Kay­dırax, Play­land Çocuk Eğlence Merkezi, Kum Havuzu gibi bir­birinden eğlenceli çocuk alan­larıy­la, çocuk­ların en sevdiği alışver­iş ve yaşam merke­z­lerinden olan Emaar, bu kez bam­baş­ka bir çocuk etkin­liğine ev sahipliği yap­maya hazır­lanıy­or.

Anne ve çocuk­ları hiçbir zaman unut­mayan Emaar, okulların ara tatil döne­minde gerçek­leşe­cek olan çok key­i­fli bir etkin­liğe ev sahipliği yapacak. Bu özel etkin­lik, Emaar Mom Talks’la başlarken, Kids Fash­ion Run­way ile taçlanacak. Kids Fash­ion Runway’de fenomen annelerin çocuk­ları podyu­ma çıkarken, podyum­da yürüye­cek olan bu fenomen çocuk­lara, Emaar Insta­gram hesabın­dan yapıla­cak çek­il­işle 10 çocuk daha eşlik ede­cek. Böylece çok daha ren­kli ve çoşku­lu bir moda yürüşü hay­a­ta geçir­ilmiş ola­cak.

Şimdiye dek yapıl­mamış olan, bir ilk olarak gerçek­leştir­ile­cek Kids Fash­ion Runway’in saç tasarım­ların­da For Kids Hair imza­sı ola­cak. Aynı zaman­da bu muhteşem defilede Boyn­er, B&G, Edlis Kids, Panço, Pen­ti, U.S. Polo Assn. ve modanın öncüsü daha birçok markanın çocuk kolek­siy­on­larının yeni sezo­nunun en hit parçaları yer ala­cak. Çocuk­ların yürüye­cek­leri Kids Fash­ion Run­way podyu­mu, Emaar ‑2.nci kat­ta yer ala­cak.

Emaar, 19 Kasım Cumarte­si saat 13:30’da başlay­a­cak olan bu ben­z­er­siz buluş­maya tüm annel­er  ve çocuk­larını dav­et ediy­or…

Exit mobile version