GARDIROP MAGAZİN

Keyifli bir tatilin tadını çıkarın

Antalya’nın Belek böl­gesinde çam orman­larıy­la çevrili olan Glo­ria Hotels & Resorts bünyesinde yer alan  Glo­ria Seren­i­ty Resort, yemyeşil bir doğa, mas­mavi bir deniz ve büyü­leyi­ci bir nehir man­zarası ile mis­afir­ler­ine unutul­may­a­cak bir deney­im yaşat­maya devam ediy­or.

Eşsiz bir doğanın içinde, panoramik man­zaraya sahip 254 oda, 99 vil­lası ile Glo­ria Seren­i­ty Resort, ayrı­calık­lı bir tatil ve ben­z­er­siz bir deney­im yaşa­mak isteyen­lerin hay­al­leri­ni gerçeğe dönüştürüy­or. Glo­ria Seren­i­ty Resort bünyesinde Pool Vil­la, Gar­den Vil­la, Deluxe Vil­la, VIP Vil­la, Seren­i­ty Vil­la ve Seren­i­ty Pres­i­den­tal Vil­laların içerisinde özel teras­ta jakuzi, vil­laya özel havuz, özel bahçe, gibi sınırsız alan ve sınırsız lüks olanaklar bulunuy­or.

Acı­su Nehri’ne ve denize sıfır kon­um­da bulu­nan Glo­ria Seren­i­ty Resort Hotel’in ken­di­sine ait 260 metre uzun­luğun­da­ki pla­jın­da ise sosyal mesafe kural­ları­na uygun şek­ilde şez­long düzeni hazır­la­narak, sürek­li dezen­fek­tan işle­mi gerçek­leştir­il­erek key­i­fli bir tatilin kapılarını aralıy­or.

Dünyanın seçili mut­fak­ları­na key­i­fli yol­cu­luk 

Dünyanın dört bir yanın­dan gelen mis­afir­ler­ine ev sıcak­lığı sun­masının yanın­da, zen­gin menüsü ile hem göze hem de damağa hitap eden Glo­ria Seren­i­ty Resort, Türk ve dünya lezzetleri sunan 7 adet restoranı ve tatlı sev­er mis­afir­ler için Patis­serie bölümü mis­afir­leri­ni gün boyu key­i­fli bir yol­cu­luğa dav­et ediy­or. Ayrı­ca alkol­lü ve alkol­süz tüm içe­cek­lerin sunul­duğu 7 adet barı yemek önce­si veya son­rası cool ve key­i­fli vak­it geçirmek isteyen­ler için hazır bek­liy­or.

Glo­ria Seren­i­ty ziyaretçi­leri, 1000 metrekare­lik alan içinde dil­erse ster­il­iza­sy­on önlem­leri ile odalar­da veya ev kon­forun­da hissede­bile­cek­leri bir tatil için vil­lalar­da özel hizmet alma şan­sı da yakalaya­biliy­or.

Seren­i­ty Spa Tatilin­ize Renk Katıy­or

Eşsiz doğası ve göz kamaştırıcı kum­salı ile konuk­larını sak­lı cen­netine dav­et eden Glo­ria Seren­i­ty Resorts, rahat­latıcı spa bakım­larıy­la da tatil keyfinizi tamam­laya­bile­ceğiniz son­suz seçenek­ler sunuy­or.

Ruhen ve bede­nen din­len­mek isteyen mis­afir­ler için otel bünyesinde içinde yer alan Seren­i­ty Spa’da, 3 bin 500 metrekare alan üzerinde toplam 15 bakım odası ile bir­lik­te bir Spa-Süit yer alıy­or. Kendine ait jakuzi, spa yatağı ve din­len­me yatağını kap­sayan spa alan­larını içine alan Seren­i­ty Spa, mis­afir­lerinin beden ve ruh den­gesi­ni sağla­mayı amaçlıy­or. Spa Süitinde sunulan bakım­lar­la, bir yan­dan yal­nız­ca size özel bir alan­da din­lenirken, bir yan­dan da özel sunum ve içe­cek­ler eşliğinde ruhunuzu şımart­manızı sağlıy­or.

Spor ruti­nine tatilde de devam etmek isteyen­ler için de tesis bünyesinde Fit Glo­ria Fit­ness Salonu ve birçok dal­da spor yap­ma imkanı bulunuy­or.

Glo­ria Seren­i­ty Resort, Acı­su mevk­isinde bulu­nan hotel Belek merkeze 7 km, Antalya Havalimanı’na 40 km, Antalya şehir merkezine ise 50 km mesafede konuk­ları­na ayrı­calık­lı bir tatil yaşatıy­or. Glo­ria Seren­i­ty Resort’ta mis­afir­lerin isteğine göre havaalanın­dan otele ulaşım imkanı da sağlanıy­or.

Exit mobile version