GARDIROP MAGAZİN

Kenzo X H&M Tasarımcı İşbirliği

H&M tasarım­cı işbir­liğinde , glob­al kültürün ener­jisi­ni yakalayıp ken­di ben­z­er­siz genç ruhunu yaratan can­lı ve eğlenceli Paris moda evi KENZO ile çalışa­cağını duyur­du. Haliyle bizi de bir heye­can sardı.

Kre­atif Direk­tör­ler Car­ol Lim ve Hum­ber­to Leon, kadın ve erkek kolek­siy­on­larının yanı sıra aksesuar­lar oluş­tu­rarak KENZO’nun ruhunu H&M’e taşıy­a­cak. KENZO x H&M, 3 Kasım 2016’tan itibaren dünya çapın­da 250’den fazla seçili mağaza­da satışa sunula­cak.

Car­ol Lim ve Hum­ber­to Leon 2011’de moda evine katıldık­tan son­ra, yük­sek etk­ili defilel­er, sanatçı işbir­lik­leri ve yaratıcı diji­tal kam­pa­nyalar aracılığıy­la ortaya koy­duk­ları cesur ren­kler ve can­lı desen­ler­le dolu kolek­siy­on­larıy­la ken­di moda gün­dem­leri­ni belirle­di. Glob­al etk­il­er ve gelenek­ler yeniden har­man­lanıp sokak ener­jisiyle bir­leştir­il­di. Sonuç­ta ortaya, dünyada­ki hayran­ları için hem ilham veri­ci hem de ulaşıla­bilir kolek­siy­on­lar ortaya çık­tı. KENZO’da moda demek herkes için özgür­lük, eğlence ve birey­sel­lik demek­tir.

H&M Kre­atif Danış­manı Ann-Sofie Johans­son, “Tüm yaratıcılığı, eğlence­si ve moda tutkusuy­la KENZO x H&M dünyasını herkesle pay­laş­mak için sabırsı­zlanıy­oruz” diy­or.

KENZO Kre­atif Direk­tör­leri Car­ol Lim ve Hum­ber­to Leon “H&M’le yap­tığımız bu işbir­liğinde büyük düşün­mek, sınır­ları zor­la­mak ve dünyada­ki herkese KEN­ZO’­nun yeni ener­jisi­ni taşı­mak istiy­oruz” diy­or.

Exit mobile version