GARDIROP MAGAZİN

Güzelliği yeniden keşfediyoruz

Avru­pa ve Orta­doğu’­da güzel­lik ve lifestyle sek­töründe yılın en önem­li buluş­ması olmak üzere yola çıkan Beau­ty Fest’18 İst­anb­ul, baharın ilk gün­lerinde UNIQ Istan­bul’u tam bir şen­lik alanı­na çevirm­eye hazır­lanıy­or.

4–6 Mayıs tar­ih­leri arasın­da ziyaretçi­lerin kendi­leri­ni bol­ca şımart­ma fır­satı bula­cağı bu unutul­maz haf­ta sonu etkin­liği süresince, önde gelen güzel­lik markaları konuk­ları­na en yeni ürün ser­i­leriyle ücret­siz bakım­lar sunarken; saç ve makyaj sanatçıları, fit­ness ve beslen­me uzman­ları ile moda danış­man­ları, güzel­lik ve stil tüy­olarını mer­ak­lılarıy­la pay­laşa­cak­lar. Moda ve güzel­lik blog­ger’larının yanı sıra, Insta­gram ve Youtube Influ­encer’larının da tecrü­beleri­ni pay­laş­mak üzere dav­etli ola­cağı Beau­ty Fest’18 İst­anb­ul, dolu dolu pro­gramı ve heye­can veri­ci sür­pri­z­leriyle bir son­ra­ki buluş­maya dek iple çek­ile­cek çok özel etkin­lik­ler­den…

Trend­lerin nabzını tut­maya hazır mısınız?
Bulun­duğu­muz çağ­da, güzel­liği artık her­han­gi bir kalı­ba sok­mak imkan­sız. New York’­tan Seul’e yeni sezo­nun moda şovların­da etk­isi­ni şim­di­den his­set­tiren 2018 güzel­lik trend­leri, Beau­ty Fest’18 İst­anb­ul’a da damgasını vur­maya hazır­lanıy­or. Dünya­da bir yan­dan lokal malzemel­er­le zengin­leşen “doğal” ürün­lere ilgi artarak sür­erken; bir yan­dan da güzel­liğin yaş, cin­siyet ve cilt, saç, beden tipi gibi stan­dart fizik­sel özel­lik­lere göre tanım­lan­masın­dan uza­k­laşıldığı ve tam anlamıy­la kişiselleştiği bir dönem­den geçiliy­or. Dolayısıy­la güzel­lik kavramı, her bireyin “özel” ve “eşsiz” olduğu vur­gusuy­la yeniden tanım­lanırken, bir taraftan da hiç olmadığı kadar çeşitli form­lara bürünerek zengin­leşiy­or.

Türkiye’nin en geniş güzel­lik plat­for­munu yaratıy­oruz
Work­shoplar, ren­garenk pro­gram­lar ve fes­ti­val alanın­dan can­lı yayın­lar ile 3 günde +20K kişinin katılımını ve sosyal medya­da mily­on­lara varan etk­ileşi­mi hede­fleyen Beau­ty Fest’18 İst­anb­ul süresince kozmetik­ten modaya, sağlık­lı beslen­meden spo­ra, aksesuardan teknolo­jiye kadar sek­törün tüm önem­li markaları, ürün ve hizmet­lerinde­ki son yeni­lik­leri doğru­dan son tüketi­ciye tat­tır­ma fır­satı bula­cak. Ayrı­ca markalar, fes­ti­val orga­ni­za­sy­onunun geliştirdiği nite­lik­li etkin­lik kon­sept­lerinden kendi­ler­ine uygun olanı seçerek ziyaretçilere “paha biçile­mez” tecrü­bel­er yaşata­bile­cek­ler. Ünlü konuk­ların, sosyal medya­da toplam takipçi sayıları mily­on­ları bulan influ­encer, blog­ger ve vlog­ger’ların, güzel­lik uzman­ları, stil danış­man­ları ve aktif yaşam eğit­men­lerinin katılımıy­la zengin­leşe­cek gibi görünüy­or.

İçind­eki güzel­liğin farkı­na var­mak isteyen­lere unutul­maz bir festi­val
Saçları­na tutku dere­cesinde bağlı olan­lar, koku­larıy­la girdik­leri orta­ma imza atmayı sev­en­ler, doğru makyaj tüy­oları ile dünyayı yerinden oynat­a­cağını bilen­ler, sağlık­lı bir cil­tle ışıl­damak için doğru beslen­me ve iyi yaşam sır­ları peşinde olan­lar, güzel olmak kadar güzel giy­in­meyi de önem­seyen­ler ve çok daha fazlasını arayan­lar http://beautyinfluencerawards.com/ adre­sine tık­la­yarak aday ola­bilir­ler.

Exit mobile version