GARDIROP MAGAZİN

Kelebek Mobilya, “ilk görüşte aşk” dedirtti!

Kele­bek Mobilya’nın yeni sezon reklam filminin ön gös­ter­i­mi, iş ve cemiyet hay­atının ünlü isim­leri, basın men­su­pları ve mar­ka tem­sil­ci­lerinin katılımıy­la Feriye’de gerçek­leşti. Kele­bek Mobilya için ikin­ci kez kam­era karşısı­na geçen Alme­da & Tol­ga­han Sayış­man çif­tinin de hazır bulun­duğu gecede, ünlü çiftin reklam fil­min­de­ki eğlenceli aşk diyalogları dav­etlilere key­i­fli anlar yaşat­tı. 

Kele­bek Mobilya için ikin­ci kez Alme­da & Tol­ga­han Sayış­man çifti kam­era karşısı­na geçti. Yeni reklam filminin ön gös­ter­i­mi için iş ve cemiyet hay­atının önde gelen isim­leri, basın men­su­pları ve markanın üst düzey tem­sil­ci­leri Feriye’de biraraya geldil­er. Gecenin ev sahipliği­ni yapan Doğan­lar Mobilya Grubu CEO’su İsm­ail Doğan ve Kele­bek Mobilya Genel Müdürü Tol­ga Kaya’nın açılış konuş­malarının ardın­dan, yeni reklam fil­mi ekran­lara ver­il­di. Reklam­da Almeda’nın tele­fon konuş­masın­da Kele­bek Mobilya’ya olan övgü­leri­ni Tolgahan’ın üzer­ine alın­ması ve ünlü çiftin arasın­da geçen “ilk görüşte aşk” hikayesi dav­etlilere key­i­fli anlar yaşat­tı.

Gecede markanın genç iletişim diline vur­gu yapan Doğan­lar Mobilya Grubu CEO’su İsm­ail Doğan; “87 yıl­lık kök­lü ve gurur dolu geçmişimi­zle, müş­ter­i­ler­im­ize yük­sek teknolo­jili, kaliteli ve yeni nesil tasarım­lara sahip ürün zengin­liği sun­abilen, trend­leri yakın­dan takip edip uygu­layan yeni­likçi bir yapıya sahibiz. Fiy­at poli­tikamız ve kam­pa­nyalarımı­zla evlenecek çift­lerin, yeni ev kuran­ların, evlerinde yeni­lik hay­al eden­lerin yanın­da oluy­or, onların mut­lu­luk­larının bir parçası olmak için çalışıy­oruz” dedi.

Kele­bek Mobilya Genel Müdürü Tol­ga Kaya ise; “87 yıl­lık bir serüvende, eskinin verdiği güven ve duy­gusal bağ inkar edile­mez. Bugün ise değişen tüketi­ci dinamik­leri ve gelişen dünya trend­leri doğrul­tusun­da kök­ler­im­iz­den aldığımız güçle yenilendik, gençleştik ve glob­al bir mar­ka olduk. Tasarılarımız, ürün gru­plarımız, yeni kon­sept mağazalarımız, en önem­lisi de genç ve dinamik ekibimi­zle kendimizi yeni çağa hazır­ladık. Yeni sezon reklam filmimizde de aklımız­da hep bu değer­ler ve hede­fler vardı. Bu yıl Sevgilil­er Günü kam­pa­nyası için bir­lik­te yola çık­tığımız Alme­da ve Tol­ga­han Sayış­man çifti ile başarılı bir çalış­maya imza attık. Özel­lik­le genç çift­lerin, yeni evle­nen­lerin ve ilk defa ev kuran­ların ilgisi­ni çek­tik. Doğru yol­da olduğu­muzu hep beraber gördük.” dedi.

Reklam filminin gös­ter­i­mi sırasın­da söz alan ünlü çiftse, “Kele­bek ailesinin ve  böyle­si güzel bir pro­jenin parçası olmak­tan dolayı mut­lu­luk duyuy­oruz. Bu yeni film, bir önce­ki filmin devamı niteliğinde oldu. Hari­ka bir ekiple çalıştık ve key­i­fli bir çekim oldu. Fil­mi biz de çok sevdik. Emeği geçen herkese teşekkür eder­iz. Umarız ki Kele­bek markası­na uğur getirir.” şek­linde konuş­tu.

Exit mobile version