GARDIROP MAGAZİN

Kate Spade ikonik marka mirasını onurlandırıyor

Kate Spade New York İlkb­ah­ar 2019 kolek­siy­onunu kut­la­mak için, kre­atif direk­tör Nico­la Glass, ünlü aktrisler Julia Gar­ner (Ozark), Sadie Sink (Stranger Things) ve Kiki Layne (If Beale Street Could Talk) ile bir araya gel­di. Bu üç yeni yüz, Glass’ın markasının poz­i­tif kadın vaa­di­ni gerçek­leştiriy­or: güçlü bir özgüven, kolay ve neşeli bir has­sasiyet.

Kam­pa­nya fotoğrafları, ünlü fotoğrafçı ve markanın uzun yıl­lardır iyi arkadaşlığı devam eden Tim Walk­er tarafın­dan çek­il­di. Mar­ka ile ilk kez 1999–2006 yıl­ları arasın­da Kate ve Andy Spade ile bir­lik­te çalışan ve sür­re­al­ist portreleri, hikaye tarzın­da­ki fotoğrafları ile ünlü olan Walk­er, 2019 yılın­da Sara Moonves styling’inde gerçek­leşe­cek tüm kam­pa­nya fotoğraf çekim­leri­ni üstlenecek.

Spon­tane bir arkadaş buluş­ması ve eğlenceli, fes­ti­val ruh­lu bir kut­la­ma fikri, bir genç kadının haf­ta sonunu yan­sı­tan İlkb­ah­ar 2019 kam­pa­nyasının zem­i­ni­ni oluş­tu­ruy­or, ve opti­mist fem­i­nen bir dünyanın kalbinden Nico­la Grass’ın mar­ka için geliştirdiği yeni vizy­onu yan­sıtıy­or.

Nico­la Glass’ın kre­atif direk­tör­lüğün­de­ki Kate Spade New York, kadın­ları ken­di hikayelerinin ana kahra­manı olmaya teşvik ediy­or.

Mar­ka, fark­lı zaman dil­im­lerinden, jen­erasy­on­lar­dan ve stiller­den kadın­ların hay­at­larının her anını yaşa­masını kut­luy­or ve bir­lik­te her şeyin mümkün olduğu­na inanıy­or.

Her zaman markanın temel DNA’sına — ren­kli ve özgün tasarımın mod­ern kul­lanımı — dikkat çeken Nico­la Glass, moda evinin mev­cut kod­larını ince­leyip, onları ken­di tarzın­da geliştirmek için bir fır­sat yarat­tı.

Kam­pa­nya­da yer alan fem­i­nen silüetler 70’ler ve 40’lara bir selam niteliğinde, ren­kler mod­ern­leşerek daha keskin ve bek­len­medik kom­bi­nasy­on­lar oluş­tu­ruy­or; eşsiz desen­ler, görkem­li kumaşlar el çan­ta­ları gün­lük, yeni bir lüks seviye­sine kavuşuy­or.

Exit mobile version