GARDIROP MAGAZİN

Kapsül Gardırop 2.0

Temel parçalar, basi­cler, risk­siz ter­cih­ler… Onlara ne der­s­eniz deyin, anahtar parçalar ile her­han­gi bir kap­sül gardırobun temel­leri­ni ata­bilirsiniz. Ancak bu yıl­lardır din­lediğimiz kap­sül gardırop hikayesi artık kot pan­tolon beyaz göm­lek ikil­isin­den çok fark­lı ve ren­kli olmalı. Ekleye­ceğiniz doku, renk ve aksesuar­lar­la kap­sül gardırobunuzu bir üst seviy­eye taşıyın.

Renkli Ceket

Soğuk ya da sıcak havaya altı­na giye­ceğiniz parçay­la uyum sağlaya­bile­cek ceket­lerin, yeni kap­sül gardırop­ta kes­im, kumaş ya da renk sınır­la­ması yok. Hat­ta klasik­leşmiş kap­sül gardıro­plar­da­ki siyah deri bik­er ceket ya da siyah blaz­er yer­ine ren­kli tüvit ceketler, hacim­li kol­lu deri ceketler dolabınızı daha karak­ter sahibi gös­terir. Ceket seçi­minde herkeste olan, risk­siz ter­cih­ler yer­ine ken­di­nizi iyi his­set­tiğiniz sıradan dışı parçalara git­mek kom­bin­lerinizi otomatik olarak ilgi çeki­ci kılar.

 

Kemer

Tüm kıyafet­lerini­zle bir­lik­te gitmesi için siyah veya kahv­eren­gi  ince bir kemer almak man­tık­lı ola­bilir ancak yeni kap­sül uyum­dan çok öne çıkar­mak­la ilgili. Geçen gün­lerde yeşil tüylü kalın bir kemer aldım ve her şeyle kom­binleye­biliy­o­rum. Nasıl mı? Alt giy­imde nötr ton­lar ve üst giy­imde sıcak ren­kler ter­cih ettiğim düşünülürse fıstık yeşili bir kemer beni hiç zor­la­madı, aksine insan­ların dikka­ti­ni çeken ve mer­ak uyandıran bir parça oldu. Unut­mayın konu aksesuar­ları­na gelince, kap­sül gardırobunuza renk katan aksesuar­ları arayın, yani renk­ten kaçın­mak yer­ine üzer­ine gidin! Dikkat etm­eniz gereken nok­ta hali hazır­da bulu­nan parçalarınıza uyum sağlarken aynı zaman­da ken­di­ni göstere­bile­cek ren­gi bul­mak.

Saten

Sat­en elbise, etek veya bluz; parça ne olur­sa olsun, hem gündüz hem gec­eye uyarlan­abile­cek bu kumaşa sahip olmak stilin­izi anın­da şık­laştıra­cak. Sateni her ne kadar çok beğensek de aynı zaman­da çok hızlı kırışır. Bu neden­le, tama­men ütülen­miş ve modaya uygun sat­en etek­leri gördüğünüzde, çoğu­nun hareket etm­eye başlar başla­maz par­lak bir kumaş yığını­na dönüşe­ceği­ni anla­malısınız. Seçe­ceğiniz satenin for­munu koruy­a­cağın­dan emin olmak için kalın bir şek­ilde kul­lanılmış olması­na dikkat edin.

Exit mobile version