GARDIROP MAGAZİN

Kadınların gözdesi: Nisse

Son döne­min öne çıkan moda markası Nisse; yaz sezonu için şık, zarif ve çarpıcı parçaların buluş­tuğu kolek­siy­on ile karşımıza çıkıy­or.

Her kolek­siy­onuy­la adın­dan sıkça söz ettiren Nisse, yaz sezo­nun­da da şık, zarif ve etk­i­leyi­ci form­lar­da en ince detayı­na kadar önem ver­erek tasar­ladığı İlkb­ah­ar / Yaz 2019 kolek­siy­onu ile karşınız­da. Kolek­siy­on hazır­lığın­da balerin­lerin zarafetinden ve asaletinden ilham alınıy­or.

Kolek­siyon­da fark­lı doku­ların ve desen­lerin renk zengin­liği bir ara­da kul­lanılıy­or ve işçi­lik­te sofistike dokunuşlar yapılıy­or.

Yumuşak ton­ların hakim olduğu renk yel­paze­sine ek olarak neon ren­kler, baskılı çiçek desen­leri ve Nisse’in inkar edile­mez siyah beyaz klasik­leri de yepyeni form­larıy­la zer­afetin en etk­i­leyi­ci haliyle kolek­siyon­da yer alıy­or.

Stil yapısını esnek­lik­le bir­leştirip gün boyu giy­ilebilme­si için fark­lı detay­lara dokunul­du.

Üzerinizde hissede­meye­ceğiniz kadar hafif ve rahat kumaşlar, algıları değiştire­cek fark­lılık­ta­ki den­im kumaşlar, fır­fır ve uçuş uçuş detay­ların buluş­tuğu kolek­siy­on sizlere sıcak yaz gün­lerinde özlem duyu­lan serin­liği his­set­tire­cek.

Tasarım­cı Nar­gisse E. Akyüz’ün  yarat­tığı şık ve kadın­sı Nisse dünyasın­da­ki zaman­sız parçalar, terzi dokunuşları inceliğinde işçi­lik ve kadın­sı hat­ların ön plana çık­masıy­la yer alıy­or.

Nisse tasarım­ları, bir kadının gardırobun­da ebe­di kalması ve bir kere­den çok kul­lanıla­bilme­si üzer­ine yaratılan bir mar­ka.

Exit mobile version