GARDIROP MAGAZİN

K‑Beauty’nin kalbi Watsons’ta atıyor

Güzel­lik ve kişisel bakım dünyasının popüler­leşen yeni cilt bakım deney­i­mi K‑Beauty’nin en çok ter­cih edilen markaları, Türkiye’de Kore güzel­liği denildiğinde akla gelen ilk adres Watsons’ta mer­ak­lılarıy­la buluşuy­or.

Korelilerin güzel­lik sır­ları, güzel­lik ve kişisel bakım dünyasını etk­isi altı­na almaya devam ediy­or. Dünya­da kişisel bakımı­na ve güzel­liğine düşkün mily­on­lar­ca kadın, Korelil­er gibi pürüzsüz ve porse­len görünüm­lü bir cilde sahip olmak için K‑Beauty akımını takip ediy­or.

Türkiye’yi Kore güzel­liği ile tanıştıran ve 2016 yılın­dan beri K‑Beauty ürün­leri­ni Türkiye’de müş­ter­i­leriyle buluş­tu­ran Watsons’ın, dav­etlilere K‑Beauty deney­i­mi­ni yaşat­tığı etkin­lik büyük ilgi gördü.

Wat­sons tüm dünya­da olduğu gibi Asya’daki en yeni trend­leri ve ürün­leri de eş zaman­lı olarak her cilt tip­ine uygun geniş ürün gamıy­la müş­ter­i­lerinin beğeni­sine sun­maya devam ediy­or.

K‑Beauty ile 10 adım­da porse­len görünüm­lü bir cildin sır­rı!

Kore­li kadın­ların sahip olduğu bebek­si ve aydın­lık cilt­leri­ni borçlu olduk­ları cilt bakım ritüel­leri sırasıy­la; tem­i­zleme, gözenek­leri arındır­ma, tonikle arındır­ma, yüz maske­si, essence kul­lanımı, serum, gözenek sıkılaştır­ma, göz çevre­si bakımı, nem­lendirme ve güneşten koru­ma olmak üzere 10 fark­lı adım­dan oluşuy­or.

Uzakdoğu’nun güzel­lik ruti­ninde cilt, bu 10 adımın ilk basamağın­da mut­la­ka derin­leme­sine tem­i­zleniy­or. Watsons’ın en sevilen Kore markaların­dan Pure Beauty’nin Pome­gran­ate Urban Shield Tem­i­zleme Köpüğü içer­iğin­de­ki bit­ki özleri ile cil­di nem­lendirirken cilt bariy­eri­ni güçlendirm­eye ve güzelleştirm­eye yardım­cı oluy­or. Yakın zaman­da Wat­sons rafların­da yeri­ni alan Fru­dia markası da Blue­ber­ry, Cit­rus, Green Grape ve Pome­gran­ate gibi bir­birinden ren­kli ve fark­lı içerik­lerde­ki ser­i­lerinde bulu­nan cilt tem­i­zleme ürün­leriyle cilt bakımınızı eğlenc­eye dönüştürüy­or.

Son­ra­ki adım­da da tem­i­zliği ön plana çıkaran Korelil­er, tonikler ile cilt­lerinde­ki gözenek­lerin sıkılaş­masını sağlıy­or. Bu adım için de Scinic ve Fru­dia gibi K‑Beauty markalarının tonikleri düzen­li kul­lanım­lar­la gözenek­lerin gözle görülür dere­cede küçülme­sine yardım­cı oluy­or.

Saf ve su gibi berrak bir cilt

Uzakdoğu’da su ve suyun getirdiği saflık ön plana çıkıy­or. Bu neden­le su, vücud­un ihtiyaç duy­duğu temel sıvı olmanın yanı sıra K‑Beauty deney­i­minde de büyük önem taşıy­or. Tem­i­zliğin ardın­dan ciltte yoğun bir nem­lendirme aşa­ması­na geçiliy­or. Korelil­er bu aşa­ma içim serum, krem ve maske gibi fark­lı form­lar­da­ki ürün­leri ter­cih ediy­or. Nem­lendirme aşa­masın­da Fru­dia Blue­ber­ry serisi ve Pure Beau­ty Hydrat­ing Urban Shield ser­i­leri yoğun nem­lendiri­ci özel­lik­lere sahip ürün­leri ile en çok ter­cih edilen­ler­den.

K‑Beauty’nin bakım aşa­maların­dan bir diğeri de eğlenceli ambal­a­jları ile dikkat çeken kağıt maskel­er… Watsons’ta fark­lı cilt ihtiyaçlarını karşıla­mak için onlar­ca maske bulunuy­or. En çok ter­cih edilen maske markaların­dan Scinic, SNP ve Frudia’nın ürün­leri ambal­aj tasarım­larıy­la da dikkat çekiy­or.

Derin­leme­sine bakımı, koru­ma adımı takip ediy­or

K‑Beauty bakım aşa­malarının sonun­cusu olan koru­ma adımın­da cilt tonu eşit­si­zliği­ni den­gele­m­eye yardım­cı olan SPF’li BB ve CC krem­ler­den güneş koruyu­cu­lara kadar birçok alter­natif bulunuy­or. Pure Beauty’nin güneş krem­leri cil­di güneşin zarar­lı etk­i­lerinden korurken, Pure Beau­ty ve Welcos’un BB ve CC krem­leri ise cilt tonu eşit­si­zliği­ni den­gele­m­eye yardım­cı olarak cilde sağlık­lı bir görünüm kazandırıy­or.

Exit mobile version